Имам и аз такова (по-скоро "подобно") возило... Вярно, че е печелило конкурс за най-грозна кола, но това си е гавра... А и конските сили в обявата май са му наистина необходими за да носи всичкото това оборудване!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеИмам и аз такова (по-скоро "подобно") возило... Вярно, че е печелило конкурс за най-грозна кола, но това си е гавра... А и конските сили в обявата май са му наистина необходими за да носи всичкото това оборудване!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМисля че е крайно време да продължа темата
Ето Ви една ходна с фронт кулер и фронт турбина изведена за студен въздух
---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМисля че е крайно време да продължа темата
Ето Ви една ходна с фронт кулер и фронт турбина изведена за студен въздух155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеааааааа
---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
а пък на мене ми заприлича на моторче за поливане на градината бре !!!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Че и правописна грешка има - да си личи отдалеч, че е простакAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНе, просто твърде дълго се е взирал в бездната и както е казал един велик човек, най-накрая тя се взряла в него. Всъщност мен този надпис много ме кефи, издава някакъв скрит интелект......
Според мен,издава липсата на какъвто и да е интелект
Comment
-
..
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеЧе и правописна грешка има - да си личи отдалеч, че е простакАR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
AR 156 '99 1.9 JTD
Mercedess-Benz E 270 CDI '01
Comment
-
Даже видях, че продават Кадамуро кита в алфисти.нет на скромната цена от 259 Евро (което явно НЕ е цял капак ами само някакви добавки и т.н...):
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...Kit::1405.html
Забележете удебеления надпис:
The headlights stay round!
Явно и други имат същия вкус като нас...
Comment
Comment