Известие

Collapse
No announcement yet.

Селски тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам и аз такова (по-скоро "подобно") возило... Вярно, че е печелило конкурс за най-грозна кола, но това си е гавра... А и конските сили в обявата май са му наистина необходими за да носи всичкото това оборудване!
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
      Имам и аз такова (по-скоро "подобно") возило... Вярно, че е печелило конкурс за най-грозна кола, но това си е гавра... А и конските сили в обявата май са му наистина необходими за да носи всичкото това оборудване!
      16v със заводски метан - 1000 коня
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Мисля че е крайно време да продължа темата
        Ето Ви една ходна с фронт кулер и фронт турбина изведена за студен въздух
        ааааааа

---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Мисля че е крайно време да продължа темата
        Ето Ви една ходна с фронт кулер и фронт турбина изведена за студен въздух
        а пък на мене ми заприлича на моторче за поливане на градината бре !!!
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
          ааааааа

---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

а пък на мене ми заприлича на моторче за поливане на градината бре !!!
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• wtf?
            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Че и правописна грешка има - да си личи отдалеч, че е простак
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Не, просто твърде дълго се е взирал в бездната и както е казал един велик човек, най-накрая тя се взряла в него. Всъщност мен този надпис много ме кефи, издава някакъв скрит интелект......
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                  Не, просто твърде дълго се е взирал в бездната и както е казал един велик човек, най-накрая тя се взряла в него. Всъщност мен този надпис много ме кефи, издава някакъв скрит интелект......

Според мен,издава липсата на какъвто и да е интелект

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• ..

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                    Че и правописна грешка има - да си личи отдалеч, че е простак
                    Бих казал Турчин по скоро, който е ходил в Кърджали знае какво имам в предвид, видите ли такава регистрация пазете се. Познанието им в закона за движение по пътищата е по-малко от познанието им за българският език
                    АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
                    AR 156 '99 1.9 JTD
                    Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

• То всичко е въпрос на вкус де... не бих го нарекъл точно "селски" но определено не е красиво... на капака на едни други снимки, които намерих пише, че тунинга е "Cadamuro", което си мисля,ч е е сериозна фирма по принцип...

Comment

• Това, което са направили от Cadamuro, могат да ми го сложат на онова, което се римува на шопски диалект с името на фирмата...
                        Oтвратително е!
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Гледал съм тунинг проекти на
                          'Кадамуро" за 145,е мога да ви кажа,че нито един не ми хареса!!! Нищо,че са голямо име!
                          Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• Даже видях, че продават Кадамуро кита в алфисти.нет на скромната цена от 259 Евро (което явно НЕ е цял капак ами само някакви добавки и т.н...):
                            http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...Kit::1405.html

Забележете удебеления надпис:
                            The headlights stay round!

Явно и други имат същия вкус като нас...

Comment

• Алфата ми е със такъв капак и имаше много проблеми с него след боядисването и вкарването за запичане на боята ......

Comment

• не можем да спрем да се смеем гледам ги и пак...

Comment

Working...
                                X