If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето една стара класическа Хонда Сивик от мен. Жал ми е за колата, дайте да им препратим линк на хонда сектата някой от тях да я вземе и да я реставрира
тоя сивик кърти направо,с тия антени по тавана сигурно хваща радиостанциите на такситата? хахаха
Това купе хич не е селско,даже си ме кефи как е нарисувано,човека е пръснал бая пари да си го направи така и сигурно няма да му хареса,че колата му е в раздела!
Това, че е набиваш пари няма нищо общо с крайния резултат ... ето ти още едно купе(ферари), в което си личи, че са набити яко пари, но си е грозно. И за да се оточня, предната броня и праговете са били много добър старт, но до там, халогените, задницата, добавката, въздуховода и най-вече наличието на лепенки ферари през 20-30см.
ПП. Всечко е въпрос на гледна точка ... и още едно !
Това, че е набиваш пари няма нищо общо с крайния резултат ... ето ти още едно купе(ферари), в което си личи, че са набити яко пари, но си е грозно. И за да се оточня, предната броня и праговете са били много добър старт, но до там, халогените, задницата, добавката, въздуховода и най-вече наличието на лепенки ферари през 20-30см.
на мен ми са струва четова са две различни коли и не виждам колко много пари е е вложено и в двете за надписи и емблеми ферари само
ето още един не успях да снимам отпред, а там също имаше какво да се види
Хахаха тия с лайсните са ми любими! Видях нещо подобно в испания на едно стило мега грозно стоеше! Навсякъде си има "Испански" селяни, тук са на всеки километър!
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment