Известие

Collapse
No announcement yet.

Селски тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
    ...
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от boalti Покажи съобщение
      Ето една стара класическа Хонда Сивик от мен. Жал ми е за колата, дайте да им препратим линк на хонда сектата някой от тях да я вземе и да я реставрира
      тоя сивик кърти направо,с тия антени по тавана сигурно хваща радиостанциите на такситата? хахаха
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщение
        тоя сивик кърти направо,с тия антени по тавана сигурно хваща радиостанциите на такситата? хахаха
        Търси извънземни сигнали от космоса

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщение
          Това купе хич не е селско,даже си ме кефи как е нарисувано,човека е пръснал бая пари да си го направи така и сигурно няма да му хареса,че колата му е в раздела!
          Това, че е набиваш пари няма нищо общо с крайния резултат ... ето ти още едно купе(ферари), в което си личи, че са набити яко пари, но си е грозно. И за да се оточня, предната броня и праговете са били много добър старт, но до там, халогените, задницата, добавката, въздуховода и най-вече наличието на лепенки ферари през 20-30см.
          ПП. Всечко е въпрос на гледна точка ... и още едно !
          Attached Files
          Last edited by nastybg; d.m.y г., 10:04.
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• грешен пост ...
            Last edited by nastybg; d.m.y г., 10:04.
            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• ето още един не успях да снимам отпред, а там също имаше какво да се види
              Attached Files

Comment

Това, че е набиваш пари няма нищо общо с крайния резултат ... ето ти още едно купе(ферари), в което си личи, че са набити яко пари, но си е грозно. И за да се оточня, предната броня и праговете са били много добър старт, но до там, халогените, задницата, добавката, въздуховода и най-вече наличието на лепенки ферари през 20-30см.
                Много лампи има това "ферари"

Comment

на мен ми са струва четова са две различни коли и не виждам колко много пари е е вложено и в двете за надписи и емблеми ферари само
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• и двете фиатчета са мн ама мн грозни...
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                      Един от наште...
                      а тая я знам
                      младежа се намира в Карлово
                      колата съм я виждал доста пъти
                      евала ...
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• тунинговаха ми колицата майка им мръсна

некой взел , че ми изкъртил емблемата + лайсната от предния капак
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          тунинговаха ми колицата майка им мръсна

некой взел , че ми изкъртил емблемата + лайсната от предния капак
                          Сорка колега Как може такъв вандализъм да им изсъхнат камбаните Развалиха хубавата муцуна.
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от archer Покажи съобщение
                            ето още един не успях да снимам отпред, а там също имаше какво да се види
                            Хахаха тия с лайсните са ми любими! Видях нещо подобно в испания на едно стило мега грозно стоеше! Навсякъде си има "Испански" селяни, тук са на всеки километър!
                            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                            sigpic

Comment

• Руска му работа
                              Attached Files
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                                Руска му работа
                                E па сигурно синчето му се е карало БМВ ама баща му купил Ауди и заради това той си сложил БМВ емблеми
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X