Първоначално публикувано от mirchozo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеМааалиииииииииииииий тая трее да е повече от бърза,даже боята на задния калник е избягала156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИ не само тя заради трите си шестици на номера ще върви многоAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеПреди малко на път за работа си излових нещо на светофара и реших да ви го покажа. Като цяло това Audi и преди съм го мяркал, но не знам защо не съм го снимал... в бъдеще ако го мерна спряло някъде ще го щракна и отпред ама до тогава ви редлагам да се порадвате на "дупето" му
[ATTACH]32515[/ATTACH]
Колеги обърнете особено внимание на болтовете с които са захванати джантите... на дали ще искате да сте близко до тях в движение!33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеBUSHON RACING SERVICE
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеСтрашни шпилки има това ауди, защо му се смеете не мога да разбера
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеНе е баш тунинг, но реших да ви покажа на какво попаднахНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщениеабе не е хич дори за раздела селски ама на мен лично не ми харесва кои знае колко
малко са кофти снимките но мямах под ръка дрго с какво да снимам156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment