Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно регистрация?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно регистрация?

Добър ден на всички, имам запитване, ако вкарам кола от Испания, която е отписана там и в България не се регистрира, а си остане с Исп. номера могат ли да разберат ченгелите, че колата е отписана от Исп. ?? само не ми казвай те, че имало връзка мезду комп. на МВР и на Исп. полиция И още нещо като видат, че колата е с Исп. номера много ли, ще я спират или Не...

П.С. имам още един въпрос относно размера на гумите в момента сам съответно с 225 и 245, но са малки, защото самите джанти са по-широки съответно 17х9 и 17х11 и изпуска възух на дупки малко, но за една седмица с 1 бар и половина, трябва да и сложа съотжетно 255 отпред и 285 отзат, но нямали да е много тромава, то сега ми се струва доста тромава па после незнам става въпрос за ГТВ
    Благодаря Ви, и приятен ден
    Last edited by Zhivkov; d.m.y г., 16:13.
    Spin City!

Добър ден.
    Пробвай и после пиши

П.П.
    Вземи си по-тесни джанти!

За нищо. Приятен ден.
    sigpic

Comment

искаш данъци да не и плащаш мисля че можеше с тея номера ама се плашташе неква такса ....
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Аз незнам ако е отписана, дали изобщо ще можеш да я прекараш през граница
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Испанските номера, няма ли да са транзитни.... след като си я отписал?
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
            Добър ден на всички, имам запитване, ако вкарам кола от Испания, която е отписана там и в България не се регистрира, а си остане с Исп. номера могат ли да разберат ченгелите, че колата е отписана от Исп. ?? само не ми казвай те, че имало връзка мезду комп. на МВР и на Исп. полиция И още нещо като видат, че колата е с Исп. номера много ли, ще я спират или Не...
            можеш
            няма проблем
            1.правиш си каско
            2.задгранична гражданска отговорност /по закон/
            можеш да караш и с измислена без номер но спре ли те "отворена" кука ще си почерпиш от сърце или ще отнесеш акт
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Испанските номера, няма ли да са транзитни.... след като си я отписал?
              Не като я отпиешеш си остава със същите номера, ако искаш плащаш 8 евро такса и ти дават транзитни

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
              можеш
              няма проблем
              1.правиш си каско
              2.задгранична гражданска отговорност /по закон/
              можеш да караш и с измислена без номер но спре ли те "отворена" кука ще си почерпиш от сърце или ще отнесеш акт
              Това за застраховката ок, но както казваш ако ме спре "отворена" кука дали това ще се случва често или да я регистрирам с бг номера как, ще е по далавера
              Spin City!

Comment

Бате, ама ти сериозно ли?
                Kолата ти НЕ е акцизна и в момента питаш НАЙ-голямата глупост на света
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Бате, ама ти сериозно ли?
                  Kолата ти НЕ е акцизна и в момента питаш НАЙ-голямата глупост на света

Мисълта му е ,там не е "отписана" , а "БРАКУВАНА"
                  Може да дойде на собствен ход колата , но без номера ,щото е брак . Тук минаваш ГТП и колата получава разрешение да се движи по евро пътищата ,само и единствено след като се регистрира. Няма друг начин !

П.П. Като бракувана и извадена от моргата ,ти дават едни хартиени номера ,с които можеш да се придвижиш само и единствено до сервиз, за отстраняване на проблемите. Въпросът е ,че както БГ е в евро съюза вече ,можеш с тия номера да си караш до тук и тук да влезеш в сервиз

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Може да дойде на собствен ход колата , но без номера ,щото е брак . Тук минаваш ГТП и колата получава разрешение да се движи по евро пътищата ,само и единствено след като се регистрира. Няма друг начин !

П.П. Като бракувана и извадена от моргата ,ти дават едни хартиени номера ,с които можеш да се придвижиш само и единствено до сервиз, за отстраняване на проблемите. Въпросът е ,че както БГ е в евро съюза вече ,можеш с тия номера да си караш до тук и тук да влезеш в сервиз
                    Мммм да, най-близкия сервиз му е в BG Само не ми се мисли с тия хартиени номера ако те завали дъжд по пътя какво ще правиш
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                      Мммм да, най-близкия сервиз му е в BG Само не ми се мисли с тия хартиени номера ако те завали дъжд по пътя какво ще правиш
                      въпросът е ,че не е незаконно .

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

въпросът е ,че не е незаконно .
                        Дали? Преди няколко години един познат си беше взел един Форд, който беше с хартиени номера. Той купи колата от тук. Не я е карал на собствен ход. И когато отиваше да я регистрира я подкара на собствен ход. Първата патрулка която го видя веднага го спря и съвсем тактично започнаха да му обясняват колко незаконно е това и ако ти кажа сумите, които му бяха цитирали ще предпочетеш да ги дадеш да ти докарат колата до тук Успя да се измъкне само защото баща му беше военен с доста висок чин и беше с него, а служебната карта на тате върши чудеса
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          Дали? Преди няколко години един познат си беше взел един Форд, който беше с хартиени номера. Той купи колата от тук. Не я е карал на собствен ход. И когато отиваше да я регистрира я подкара на собствен ход. Първата патрулка която го видя веднага го спря и съвсем тактично започнаха да му обясняват колко незаконно е това и ако ти кажа сумите, които му бяха цитирали ще предпочетеш да ги дадеш да ти докарат колата до тук Успя да се измъкне само защото баща му беше военен с доста висок чин и беше с него, а служебната карта на тате върши чудеса
                          имам приятел ,с автокъща , който точно от испания вкарва бракувани коли . От него знам цялата врътка ,не си го измислям . Тя като ебракувана ,не знами,че не може пак да се оправи.. те там бракуват колите защото е по лесно и евтино ,отколкото да плащат ,за да ги вдигат от моргите
                          И да ти кажа ,има екземпляри с много по добро състояние от тия горублянките

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Отписва се колата след, което ти давад срок от 15 дни в който можеш да си караш колата след което трябва да я Бракуваш през тия 15 дни се прави застраховка зелена карта, ако колата е нямала и съответно се прекарва в държавата в, която, ще се регистрира, но пак повтарям с регистрация на колата с която си е била до момента, по твое желание и за предпочитане е да и се сложат транзитни зелени номера(НЕ хартиени, картонени или пластмасови), който ги дават от същата сграда в, която се отписва колата срещу сумата от 8 евро, но един пат сложени транзитни номера колата, трябва да се регистрира.
                            От личен опит знам и съм прекарал 3 коли в България от Испания отписани и докарани с Испански номера след, което съм ги рег. в Бг., та въпроса ми беше, ако не ги рег. дали можат да разберат, че колата е отписана от съответната държава(аз мисля, че няма как да разберат), и друго нещо е дали с чужда рег., ще ме спират много и ше има да "цъ цъ цъ това, цъ цъ цъ онова" в краина сметка и два месеца да е с испански номера винаги мога да я рег. въпросът е дали, ще се наложи... Благодаря Ви отново и дано някои компетентен се вклучи в темата
                            Spin City!

Comment

И да ти кажа ,има екземпляри с много по добро състояние от тия горублянките
                              Тука си много "Прав"
                              Spin City!

Comment

Working...
                              X