Добър ден на всички, имам запитване, ако вкарам кола от Испания, която е отписана там и в България не се регистрира, а си остане с Исп. номера могат ли да разберат ченгелите, че колата е отписана от Исп. ?? само не ми казвай те, че имало връзка мезду комп. на МВР и на Исп. полиция
И още нещо като видат, че колата е с Исп. номера много ли, ще я спират или Не...
П.С. имам още един въпрос относно размера на гумите в момента сам съответно с 225 и 245, но са малки, защото самите джанти са по-широки съответно 17х9 и 17х11 и изпуска възух на дупки малко, но за една седмица с 1 бар и половина, трябва да и сложа съотжетно 255 отпред и 285 отзат, но нямали да е много тромава, то сега ми се струва доста тромава па после незнам
става въпрос за ГТВ
Благодаря Ви, и приятен ден

П.С. имам още един въпрос относно размера на гумите в момента сам съответно с 225 и 245, но са малки, защото самите джанти са по-широки съответно 17х9 и 17х11 и изпуска възух на дупки малко, но за една седмица с 1 бар и половина, трябва да и сложа съотжетно 255 отпред и 285 отзат, но нямали да е много тромава, то сега ми се струва доста тромава па после незнам

Благодаря Ви, и приятен ден
Comment