Известие

Collapse
No announcement yet.

Предупреждение за автомивка във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предупреждение за автомивка във Варна

Хора, недейте да ходите на автомивката намираща се малко преди/след входа на Военна Болница във Варна, зависи откъде идваш. Това е автомивката дето има и две клетки за самообслужване. Цялата ми кола е на петна от препарата им, но не да ми е прецакан лака, ами все едно някои е ръсил с четката фасаген по колата ми. Абсолютно цялата ми кола е на капчици - брони, джанти, огледала, калници, капаци, гюрук, даже под капака дето е влизал препарата има. И по време на скандала ме изкараха, че съм си изцапал колата и съм искал тях да натопя, че са я осрали.

Направо не знам кого да удуша или да убия - шефа им дето ми се прави на интересен или бачкатора (ама той какво е виновен???)

А само ги помолих да си проверят препарата и да ми я изчистят и оттам тръгна скандала.

Използват един и същи препарат за самообслужването и в клетките

брато как се казва мивката ?

Comment

Първоначално публикувано от Vankoto Покажи съобщение
      Хора, недейте да ходите на автомивката намираща се малко преди/след входа на Военна Болница във Варна, зависи откъде идваш. Това е автомивката дето има и две клетки за самообслужване. Цялата ми кола е на петна от препарата им, но не да ми е прецакан лака, ами все едно някои е ръсил с четката фасаген по колата ми. Абсолютно цялата ми кола е на капчици - брони, джанти, огледала, калници, капаци, гюрук, даже под капака дето е влизал препарата има. И по време на скандала ме изкараха, че съм си изцапал колата и съм искал тях да натопя, че са я осрали.

Направо не знам кого да удуша или да убия - шефа им дето ми се прави на интересен или бачкатора (ама той какво е виновен???)

А само ги помолих да си проверят препарата и да ми я изчистят и оттам тръгна скандала.

Боята на колата червена ли е ?
      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

колега по добре дай 7лв. да ти я измият като хората, аз ходя на една от която съм много доволна, тя се намира долу на околовръстния на ЖП-то след моста и преди светофара посока тополи. не съм много сигурна, но можеш да ги питаш дали ще могат да махнат това чудо от колата ти.

Инфото ти поне си заслужава за незнаещите.

Първоначално публикувано от Vankoto Покажи съобщение

Last edited by sevens; d.m.y г., 15:46.
        Alfa Romeo 146 1,4 TS
        Citroen XM 2.0i turbo CT - продава се

Comment

Колата ми е синя перла

е тука

Comment

Сори за офтопика, ама каква е колата?
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Опел Астра Кабрио 96-та - един немец роден в Италия

Comment

!

Ами колега иди в квартала на мивката до КАТ.. .Много добре мият и цените са добри...

П.С. Ти случайно да нямаш брат на име калин???
                Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Първоначално публикувано от sevens Покажи съобщение
                  колега по добре дай 7лв. да ти я измият като хората, аз ходя на една от която съм много доволна, тя се намира долу на околовръстния на ЖП-то след моста и преди светофара посока тополи. не съм много сигурна, но можеш да ги питаш дали ще могат да махнат това чудо от колата ти.

Инфото ти поне си заслужава за незнаещите.
                  Е ,как може да си вечно недоволна и после да си доволна,ебати.Не се сърди майтап да става
                  Аз мисля ,че не е до мивка ,а до паста.Колега от кога ти е колата?
                  Last edited by rumenti77; d.m.y г., 23:59.
                  ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                  sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                  0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение
                    Ами колега иди в квартала на мивката до КАТ.. .Много добре мият и цените са добри...

Съвсем случайно да, Гриша.

Comment

Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение

земи си смени аватара, че хората те бъркат
                      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

!

Vankoto хаха, не съм гришата
                        Ама пак се познаваме отдавна като се видим ще ти обясня...
                        Diablo чакам да си измия колата да я подредя до черната алфа и да ги снимам двете.....
                        Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                        Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Бързо казвай кой си, че ми е интересно, а наистина с тоя аватар дето го имаш се обърках.

Comment

!

Познавам те още когато караше 19-ката.
                            С гизмото идвахте при нас... Всъщност по-добре се знаем е брат ти (колко пъти сме се напивалииии) Но и с теб се знаем само не помниш.. Като се видим ще ти обясня

Comment

Когато кажеш

Comment

Working...
                              X