If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е ,как може да си вечно недоволна и после да си доволна,ебати.Не се сърди майтап да става
Аз мисля ,че не е до мивка ,а до паста.Колега от кога ти е колата?
абе замислих се да го питам да не би да е паста, ама ще стане че съм се обадила неподготвена. тя и мойта има тук таме останала още като я взех и си я пристъргвам , а пък за доволното или недоволното не ти се сърдя просто съм си такава. трудно мога да остана доволна .
ами ние само на ОМВ си я мием вече беше един единствен случай,в който я михме на безконтактно и стана тая беля след случката говорихме с един бояджия и той каза,че това е най-големия враг на боята само се замисли как става номера без да докосва колата да я измие
1. За да сваля цялата мръсотия за нула време и то без търкане, представи си що за киселина е
2. Вижте си гумите като изсъхнат след безконтакно - ръждиво-кафяв цвят. Направо прегарят от химията
3. Който е пастирал знае - 1-2 безконтактни и чао на пастата
Търкане на ръка с гъба и автошампоан му е майката
аз да не съм специалист?Просто споделих как ми е навредило това безконтактно два поста по-нагоре съм задал въпрос в който се садържа и отговора ми
а аз като закарах колата на бащата да я мият контактно стана тъй 4е я надраскаха, и айде отивай да обясняваш на лудия си баща що е надрана цялата. най добре на село/лозето, макар и да е забранено пред блока/с марку4а и гъбата и си ти
Comment