Известие

Collapse
No announcement yet.

Кучетата не обичат велосипеди ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кучетата не обичат велосипеди ...

Значи карам си аз велосипеда из квартала и разминавайки се с некъв пумяр-културист , същия подло направи рязък обратен завой и ме ръфна за крачето

Кръвожадния звяр остави отпечатък върху целостта на кожата ми ...след публично порицаване - за немаше начин , АК-то ми беше в колата - :stick: мелеза между и Хищника отстъпи от позицията си и би задна

Но факта , че ме гризна ме отведе в поликлиника Вита , където бях обстойно прегледан Много добро обслужване

Ваксина против тетанус ми биха там , а сега трябва да ида в Първа градска в противобесен кабинет за да преценят за по-нататъчно лечение

Очевидно кмета не си върши работата както трябва , що се отнася за кучетата ... все пак ако бях на 8-10 год и карам колело , Чудовището от Слатина би могло да ми отнеме парче мускулна тъкан

П.П. ще си направя стойка за АК-то и на колелото

Жорко, не ти трябва АК за пумиярите! Аз съм тренирал колоездене 3 години и половина и още около 5 съм карал много активно. Помпата им е майката. Хем ако спукаш гума си подготвен, хем биеш наред - пумияри, пенсионери и т.н. Вярвай ми не една помпа съм счупил не по предназначение. Само трябва да я купуваш по размер да се фиксира на рамката на колелото.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
      Жорко, не ти трябва АК за пумиярите! Аз съм тренирал колоездене 3 години и половина и още около 5 съм карал много активно. Помпата им е майката. Хем ако спукаш гума си подготвен, хем биеш наред - пумияри, пенсионери и т.н. Вярвай ми не една помпа съм счупил не по предназначение. Само трябва да я купуваш по размер да се фиксира на рамката на колелото.
      И после ще си имам кучешки глави над камината

Comment

Мен ако питате и на тая тема и трябва ключ,подобно на темата с циганите!

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
          извод: всички мразим сигани и псетия
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

И до колкото разбрах от един от по-горните постинги-и пенсионери

Comment

да разбирам ли че и ти си от тея хуманисти за който човешкото здраве е на заден план

Comment

не ти го пожелавам , колежке , ама как ще ти се отразят 4 кучешки зъбки проникнали през блестящата ти кожа на перфектното ти глезенче ? а ?

Comment

Колежке не съм съгласен с тебе, че на темата и трябвало ключ...също като на темата с мангалите...

Колегата Алфаманяк за малко да си счупи кръка заради шибания мангал който е гепил решетка 40ь40см...да не ти казвам колко коли имат леки поражения.

Същото е с тия гадни псета...навремето се изкефих..когато тия платени кретени (природозащитници) отидоха да разбият кучкарника и да освободят всички псета...знаеш ли какво стана...ами кучетата ги изпохапаха, а после нямаше и ваксини....а сети се...ама си го заслужиха.

пс: Жорко продават едни ултразвукови свирки дето плашат псетата...в Метро ги гледах, че ги имат
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB

пс: Жорко продават едни ултразвукови свирки дето плашат псетата...в Метро ги гледах, че ги имат
                    това добре , но и АК-то си остава

Comment

това бездомните кучета са голяма напаст незнам дали някой изобщо предприема някакви мерки,но по улиците е пълно с тях и още по-лошото е,че все стоят пред входа на някой блок
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        Колегата Алфаманяк за малко да си счупи кръка заради шибания мангал който е гепил решетка 40ь40см...да не ти казвам колко коли имат леки поражения.
                        За решетката и при мен беше подобно - имахме баскетболен мач една вечер,прибирам се и тичам ... по едно време обаче вече не тичам ами лежа на земята и яко ме боли кръка. Нямаше решетка на една шахта ,за малко да си обърна коляното,но се разминах с едно голямо надуване на кръка.
                        Същия случай с един приятел,пак след баскетбол ,но след един невероятен порой,както си върви момчето и пада в една шахта с вода до гърдите му. Ако беше някое дете???
                        Определено тези теми не са за триене ами даже да се сложат като важни теми
                        http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Може да Ви прозвучи странно изказването ми, но аз не смятам че изтреблението е начин за справяне с кучетата, освен това е жестоко, смятам че кастрацията е решение на проблема. Само че никой не работи сериозно по въпроса. А и кучетата за разлика от циганите не са мислещи същества, при тях това е инстинк за оцеляване, наистина съжалявам за колегата, който е ухапан /и аз съм хапан и то по времето когато ваксината против бяс се биеше в областта на корема - доста е болезнено/ знам че не е приятно а и остават неприятни спомени, но кучето което го е направило е действало от чист инстинкт /за разлика от циганина, който убива или ограбва/.
                          Аз самият съм ловец и съм участвал в хайка за бездомни кучета /с което не се гордея/, вярвайте ми ямата пълна с избити кучета/включително и от мен/ съм я сънувал дълго!!!
                          Аз лично повече не бих посегнал на куче, но това не важи за циганите!!!
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

ку4етата

Тоя помияр по описание отговаря на мелез между Зелендолска ов4арка,и ули4на превъзходна -4ифте му е майката!!!!
                            П>П> Само не ми се правете на природозащитници!!!
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Понеже и аз карам колело и често ме нападат съм им хванал цаката, взимаш си има газови пистолети за гризачи и змии се водят патрона е като на ловна пушка вътре е пълен със сачми, ама много дребни не са кой знае колко опасни и най важното е че са разрешени защотно се води газов. Лошото е че ако те нападне домашно куче и го напълниш със олово трябва много бързо да бягаш от собственика че ако те гепи.........
                              Направо ми е писнало зад ъгъла може някой мангал да те прасне с тръба за 1 телефон, по натам куче да те пооръфа щото е див помяр или домашен звяр от тия забранените а ако туй не стане то със сигурност ще си изкълчиш крака защото някой бастун е откраднал капак на шахта.

Comment

Working...
                              X