Известие

Collapse
No announcement yet.

Кучетата не обичат велосипеди ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=ДРАЗНИТЕЛ-ка]
    Първоначално публикувано от BatVas
    Първоначално публикувано от "ДРАЗНИТЕЛ-ка":3bgx04qg
    Виж,аз не казвам,че е хубаво,че те е ухапало кучето,даже напротив!И искрено ти съчувтвам за стреса и болката,която си изпитал!

Просто не мисля,че ИЗТРЕБВАНЕТО на горките животни е начина да се справим с проблема,както бях против хвърлянето на напалм срещу циганите...

А на мен едно не ми е ясно-как така има хора,които имат домашни животни и обичат тях,а другите животни(в частност уличните кучета )не?!
    Аз не деля животните на топло и студенокръвни,на домашни и улични.Ако обичам животните,то ги обичам всичките и това е.
    Пак казвам,това е моето мнение,но смятам,че ще е хубаво и ще се радвам,ако малко повече хора мислят като мен!
    Няма да мислиш така ако нахапят детето ти ти ще вземеш пушката
    Само искам да помоля да не се намесва детето ми с цел да застана на ваша страна!(защото няма да го направя!) [/quote:3bgx04qg]
    демек ако некой ти плесне шамар , ти ще си подадеш и другата буза ли ?

Comment

[quote=jorko]
      Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
      Първоначално публикувано от BatVas
      Първоначално публикувано от "ДРАЗНИТЕЛ-ка":2svpky9c
      Виж,аз не казвам,че е хубаво,че те е ухапало кучето,даже напротив!И искрено ти съчувтвам за стреса и болката,която си изпитал!

Просто не мисля,че ИЗТРЕБВАНЕТО на горките животни е начина да се справим с проблема,както бях против хвърлянето на напалм срещу циганите...

А на мен едно не ми е ясно-как така има хора,които имат домашни животни и обичат тях,а другите животни(в частност уличните кучета )не?!
      Аз не деля животните на топло и студенокръвни,на домашни и улични.Ако обичам животните,то ги обичам всичките и това е.
      Пак казвам,това е моето мнение,но смятам,че ще е хубаво и ще се радвам,ако малко повече хора мислят като мен!
      Няма да мислиш така ако нахапят детето ти ти ще вземеш пушката
      Само искам да помоля да не се намесва детето ми с цел да застана на ваша страна!(защото няма да го направя!)
      демек ако некой ти плесне шамар , ти ще си подадеш и другата буза ли ? [/quote:2svpky9c]

Не виждам връзка на примера ти с темата!
      Демек искам да НЕ СЕ намесва детето ми.Тва е!

Comment

искаш неискаш като го ръфне някое псе друга песен ще запееш
        лесно е да се говори като не се засяга теб или близките ти

Comment

Аре да престанем,че да не сбием накрая,а?Става ли?
          Аз се оттеглям от темата!Пишете каквото си искате от тук нататък,можете да намесите и мъжа ми и който искате,но аз кучеубийца няма да стана!Бах маа му!!!!!!!!!!!!

Comment

аз кучеубийца няма да стана!Бах маа му!!!!!!!!!!!!
            абе то и аз не мислех да ставам , но отдаде ли ми се възможност да си го върна ....ще им си стъжни на псетата долни

Comment

Има ли хора дето нараняват,бият и убиват други хора? Да? Айде тогава да затрием цялото човечество,какво ще кажете?

Comment

Има ли хора дето нараняват,бият и убиват други хора? Да? Айде тогава да затрием цялото човечество,какво ще кажете?
                Някак си не ми се връзва сравнението между хора и животни !
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

За такива хора има затвори , а за такива кучета има Зоозащитници и разни милостиви създания , които викат - Моля , да не ги убиваме щото не е хуманно , само да ги кастрираме - че като пощуреят да хапят , а да не се чукат помежду си ... То бива да защитаваш природата , ама да й подаваш дупето си някак не върви

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                    но отдаде ли ми се възможност да си го върна
                    А снимки има ли

Comment

Първоначално публикувано от P.A.C.O.
                      Първоначално публикувано от jorko
                      но отдаде ли ми се възможност да си го върна
                      А снимки има ли
                      Мисля,че прекалявате.Останалото оставям БЕЗ ДУМИ

Comment

Първоначално публикувано от lenda
                        Някак си не ми се връзва сравнението между хора и животни !
                        Тъй ли?Тц,тц тц...ай стига ве!

Comment

Аве тая тема заприличала на тунинг форум бре
                          Както и да е аз имам куче и мога да ви кажа че последния път като изръмжа само на човек му беше нашокана кофата подобаващо

А относно това че се опитвате да откриете топлата вода относно методите няма да коментирам - според мен в цял свят има кучета и природозащитници ма само в БГ бездомни кучета хапят хора ми що ли ми щото държавата не си е на мястото затва

Аз имам идея да се фанеме да утрепеме десет набелязани кучета които е ясно че хапят (защото такива много ги има и се знаят), и да ги оставиме десетте пред кметството, и да извикаме медиите даже, пък да видиме БББ дали ще направи нещо
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                            Аве тая тема заприличала на тунинг форум бре
                            Както и да е аз имам куче и мога да ви кажа че последния път като изръмжа само на човек му беше нашокана кофата подобаващо
                            е Боби, нали знаеш АЗ как реагирам на Грант ??
                            познай от кво е това...

просто с годините съм нападан 4-5 пъти от глутници, за щастие без да успеят да ме захапят, но от това такъв страх и съответно злоба съм натрупал, че....
                            най добре ми се струва флоберка с оптически мерник, отдалечко, тихичко , да не смущаваме съседите :

а да , и винаги е по-добре две "невинни кучета" мъртви, отколкото едно малко дете, възрастен човек, инвалид, или колоездач нахапан !
                            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Валъо мое да го е шубе ама Гранд си е пич явно щот мноо бой е изял.
                              А иначе най гот си е със отрова пръскаш я кучетата хапват и после айдеееееее ко стана никой не знае нещо им прилошало. А с флоберката зарежи тия помяри оцеляват и след нея

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                                Валъо мое да го е шубе ама Гранд си е пич явно щот мноо бой е изял.
                                А иначе най гот си е със отрова пръскаш я кучетата хапват и после айдеееееее ко стана никой не знае нещо им прилошало. А с флоберката зарежи тия помяри оцеляват и след нея
                                е ние сме пробвали с отрова във Варна докато живеех, и нема братче, псето се беше приспособило !!!!
                                3 пъти тровено, и спасявано от пенсионерите-слободни и вече му беше се тая
                                ефекта беше че спре да гони съквартиранта, щото реши че му носи кренвирши ! де($*& и напастта ...
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X