Известие

Collapse
No announcement yet.

Кучетата не обичат велосипеди ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Оръжейните магазини в колко отварят ? ... че имам работа по центъра след малко ...

Comment

Искам да Ви кажа да НЕ пробвате с отрова - защото е опасно за хората - кучетата се тровят трудно - такъв е прганизма им че...........не става - отровата която действа е стрихнин- но стрихнин има право да ползва законно по един човек в областен град- ветеринар. Така че -"НЕ" на отровата!!!
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Има спрей против кучета, ефекта е задоволителен! Но не опитвайте със сълзотвони /създадени за хора/, ефекта върху кучетата е 0. А с флоберова карабина съм почти сигурен че няма да стане, куршума е малокалибрен и с ниска начална скорост, да не говорим че няма обков и е твърде мек /лесно се сплесква върху костите/. Ефективна би била при изстрел от 20-тина метра и то в главата!
        Но съм виждал какъв ефект предизвиква спрея /разработен е за защита на туристите в северна америка от мечки/ песът направо побягва като опърлен!
        Предупреждение Ако ползвате такъв спрей внимавайте от къде духа вятъра и на къде насочвате струята, не знам какъв е ефекта върху хора, но не ми се вярва да е положителен
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Имам такъв спрей, още не съм го ползвал върху животинче, но човекът който ми го продаде, беше също така убеден че е ефективен!

Купих го от оръжеиния на Гладстон и Витошка - струва 7-8лв!
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

[quote=ДРАЗНИТЕЛ-ка]
            Първоначално публикувано от lenda
            Първоначално публикувано от "ДРАЗНИТЕЛ-ка":3m8df16r
            Има ли хора дето нараняват,бият и убиват други хора? Да? Айде тогава да затрием цялото човечество,какво ще кажете?
            Някак си не ми се връзва сравнението между хора и животни !
            Тъй ли?Тц,тц тц...ай стига ве![/quote:3m8df16r]

Тъй,тъй ,
            различни класи сме Или породи ако така те кефи повече
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Имам газов пистолет откакто едно псе напика детската количка в парка. С два патрона PV-газ досега обаче само веднъж заредих срещу една глутница в Драгалеци но не сам го ползвал, псетата останаха на дистанция явно надушват когато си по арбап като има с кво да ги разпраснеш... Когато карам колело винаги ме лаят но там по добре е свирка за кучета
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Hrabri
                Имам газов пистолет откакто едно псе напика детската количка в парка. С два патрона PV-газ досега обаче само веднъж заредих срещу една глутница в Драгалеци но не сам го ползвал, псетата останаха на дистанция явно надушват когато си по арбап като има с кво да ги разпраснеш... Когато карам колело винаги ме лаят но там по добре е свирка за кучета
                Няма да ти свърши работа, по вероятно е да ги уплаши гърмежа от колкото газа, пак повтарям сълзотворните газове нямат почти никакъв ефект върху кучета, за тях има СПЕЦИАЛНИ газове /не знам да ли се произвеждат газови патрони с такъв газ/. Виждал съм такива на спрей!
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Тия от магазина казаха, че ПВ газа бил за "зли" животни, но най вероятно гърмежа ще ги изплаши, първия в пълнителя е халостен втория ПВ/ПВ са по-скъпи са от "С ес" и "С ен"/ Кой какъв е не съм се интересувал навремето ги учихме по НВО
                  97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
                  X