If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък спазвам желязното правило за смяна на гумите - последната седмица на октомври и последната на април.
Съгласен съм с теб, но тази зима ме побърка просто. Още от начало се подготвих с 4ри нови зимни гуми, но преди 10тина дни ги смених с летните, защото ми писна да ги оставям по напълно сухия асфалт.
Гледам в Сайта на Маргел някакви Firenza гуми, четох във форума на другарите от БМВ, че ги хвалят..., а са по 150лв на гума 215/45/17, което е оферта. Според тях са били някаква дъщерна фирма на Йокохама...Някой има ли преки впечатления от тия летни гуми?
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
От вчера и аз съм красив че тия тасове ми беше писнало да ги гледам
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Аз като сложа всезенонните ги свалям само за смяна
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Гледам в Сайта на Маргел някакви Firenza гуми, четох във форума на другарите от БМВ, че ги хвалят..., а са по 150лв на гума 215/45/17, което е оферта. Според тях са били някаква дъщерна фирма на Йокохама...Някой има ли преки впечатления от тия летни гуми?
Нямам впечатления от тези гуми... признавам дори, че за първи път ги чувам
Мога само да ти кажа, че са по-евтини от "Корморан" на доставна цена в склада - сам си прави сметка
П.П.
Аз другата седмица ще сменям зимните гуми с летни
Аз спазвам инструкцията на подполковник Костов от телевизията, за да не забрявят шофьорите кога да сменят гумите, а то гласи : "Зимните гуми се слагат когато се прави киселото зеле " и понеже вече го изядохме, сложих летните гуми.
Comment