If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам в Сайта на Маргел някакви Firenza гуми, четох във форума на другарите от БМВ, че ги хвалят..., а са по 150лв на гума 215/45/17, което е оферта. Според тях са били някаква дъщерна фирма на Йокохама...Някой има ли преки впечатления от тия летни гуми?
Навсякъде в Нет-а отзивите за тези гуми са добри. Аз също мислех да се оборудвам, ама ще се наложи да изкарам и това лято със старите гуми. Какво да се прави - криза.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Нема лето, нема зиме! При нас с трудните размери е - има гума, няма гума! Па като падне веднъж-дваж сняг в годината си седим на гъзовете или ползваме услугите на градската мрежа!
Уууу батко, аз ако не си ползвам колата зимата, то по-добре без нея...Лятото и пролетта мога и с колело да си щъкам дето се вика, ама катто завее и затрупа да кисна по спирките да чакам не си е работа...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
И стигаме до извода, че вас софянци яко ви вали ... тука във Варна имаше 2 пъти сняг. Два пъти бих се прежалил ... като знам, че са една торба пари гумите ...
Е да тука си прав...Вие там сте друга бира...по-мек ви е климата МОже да минете и с един чифт всесезонни гуми и да си свиркате...А в Софето като натрупа, както всяка година оставаме ИЗНЕНАДАНИ от времето ( все едно ще кажеш, че сме в пустинята и снега е нещо невиждано декември месец) иии една седмица колите играят роля на снегорини и въобще без зимна гума си е тегаво...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Почти бях забравил че трябва да сменям зимните с летни добре че беше темата лошото при мен е че съм само с един комплект джанти и трябва да е сигурно че се приключи вече със снега.... ина4е не бих отказал някои ако има 17ки дето не ги ползва да му ги потъркалям малко.... не за друго а да не гният хаха
По въпроса за зимните гуми,според мен си заслужава инвестицията.Аз съм се въртял на магистралата заради скапани гуми и оттогава не правя компромиси.Може един път да му потрябват на човек и този път да бъде фатален.Колкото да летните,смених ги преди 10 дена.Сложих TOYO,пък ще видим.
Comment