If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ООпаа ето днеска за 40 мин метнах 17-ките : Ето една снимка на една от най-гледаните 147-ци във форума преобута с летните обувки
Съжалявам, че снимката е гадна, ама снимах с телефона
Между другото сега вечерта вална малко дъждец и с тия Пирелита (P Zero Rosso) съм направо като шейна влизам в завоите с вратите....при повечко газчица де...
Не си взимайте ПИРЕЛИ летни гуми!!! Досега само негативни неща съм чел за тях по БГ форумите.
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
ООпаа ето днеска за 40 мин метнах 17-ките : Ето една снимка на една от най-гледаните 147-ци във форума преобута с летните обувки
Съжалявам, че снимката е гадна, ама снимах с телефона
Между другото сега вечерта вална малко дъждец и с тия Пирелита (P Zero Rosso) съм направо като шейна влизам в завоите с вратите....при повечко газчица де...
Не си взимайте ПИРЕЛИ летни гуми!!! Досега само негативни неща съм чел за тях по БГ форумите.
и сега няма да купуваш фиранза ли І?
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Ааа ше ше....Много ми е любопитно как ще се държат, че от толкова хвалби се навих за тия Фиренза (Кики ми даде и подобна цена за гуми Спортива, ама за тях още не съм проучил как са).Тия ще ги търкам докато събера пари..., че сега застраховка + гражданска (2-ра вноска)...Мисля и фолио да и слагам на задните джамци + отзад на 3-тата врата...И те така....просто ще карам по-предпазливо и ще имам едно на ум.
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Comment