За София - Кредитен контрольор
Известие
Collapse
No announcement yet.
РАБОТА - ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Търся човек за търговски представител от Сливен или Ямбол. Изисквания: шофьорска книжка, поне средно образование, търговски нюх, ограничения за възраст и опит няма. Предлагам: постоянен договор, твърда заплата, служебен автомобил и телефон. Предимства: висше образование. Допълнителна информация на ЛС.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
За Пловдив - Сервизен техник / Механик
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеИ аз си търся работа.По принцип се занимавам с това:http://hidroizolaciii.alle.bg/ но в последно време работата намаля.Имам (В) категория и работя всичко.
Last edited by rumenti77; d.m.y г., 10:08.ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Момчета спешно си търся работа последно съм бил шофьор на бус но може и друг вид работа имам кат.Б мога да карам всякакви бусове и подобни до тази категория . Може и друг вид работа за София благодаря за вниманието. Надявам се някой да ми помогне в търсенето има средно Автомобили и кари и бакалавър Икономика на транспорта.Lancia Dedra 2.0i Auto '96
Great Wall Hover 2.8 Tci '08
Alfa Romeo 155 1.8 8v '94
Comment
-
Търсим графичен дизайнер
цялата обява тук: http://www.jobs.bg/f1382022Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Търся работа като шофьор от софия съм имам кат. б ,ц, д, т дигитална карта валидно психо професионална компетентност пътувал съм в страна 4г работил съм в фирма за коли под наем и туристически услугиДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Колеги, търся ел. техник за Костинброд.
Завода произвежда хартия.
Работата е свързана с тежки ел мотори, обща електротехника, както и с пневматика. Потдържаме и някалко високотехнологични линии. Разбирайте електроника.
Производството е изключително мръсно. Нервното напрежение е голямо. Няма нито един технически грамотен човек на ръководна позиция.
Млад, креативен екип!?
Забравете!
Отдела е съставен от дърти перверзници, пълни темерути!
Изисквания:
Средно специално образование- електротехника, каквато и да е!
Издръжливост на кретении!!!!
Чувство за хумор.
Чувство за колегиалност!
И най-важното- желание за обучение.
Ако сте млад колега, който още нищо не знае, няма проблем!
Ние ще те научим!
Закостеняли индивиди просто да не си правят илюзии!
Отговори и СВ=та тук или на лични!
Успех!
Едит: Завода е много добре свързан с маршрутки с метрото, надлез Надежда, Централна гара, Сливница и Калотина.Last edited by mordohy; d.m.y г., 18:00.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНяма нито един технически грамотен човек на ръководна позиция.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment