Известие

Collapse
No announcement yet.

РАБОТА - ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За София - Кредитен контрольор

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• Търся човек за търговски представител от Сливен или Ямбол. Изисквания: шофьорска книжка, поне средно образование, търговски нюх, ограничения за възраст и опит няма. Предлагам: постоянен договор, твърда заплата, служебен автомобил и телефон. Предимства: висше образование. Допълнителна информация на ЛС.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• За Пловдив - Сервизен техник / Механик

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• Да се запиша и аз:строително ремонтни дейности(мазилка,изолация,шпакловка,от фаянс до камък,ел.,ВиК,обзавеждане),за Плевен и региона.
          sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

• Момци търся си работа Пазарджик и Пловдив по възможност в сервиз имам малко опит но и за други предложения съм открит ако имате нещо звънкайте на 0883327653 а пък и аз ще следя темата

1.9 Turbo Мечка

Comment

• Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
              И аз си търся работа.По принцип се занимавам с това:http://hidroizolaciii.alle.bg/ но в последно време работата намаля.Имам (В) категория и работя всичко.
              Спешно си търся работа.В много лош момент останах безработен,защото наскоро ми се роди второ дете и без никакви доходи просто не става.За съжаление в България без човек(който да ти подаде ръка) трудно можеш да си намериш работа.Завършил съм средно образование като "шофьор-монтьор" имам и диплома за оператор на пътностроителни машини.Работил съм в пътното строителство ,като оператор на асфалторазтилач също така и като водопроводчик,администратор,ел.матеряли и електроуреди(при Светлю Шишков),продавач и други.Благодаря ви предварително.
              Last edited by rumenti77; d.m.y г., 10:08.
              ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
              sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
              0898463130-Румен

Comment

• Момчета спешно си търся работа последно съм бил шофьор на бус но може и друг вид работа имам кат.Б мога да карам всякакви бусове и подобни до тази категория . Може и друг вид работа за София благодаря за вниманието. Надявам се някой да ми помогне в търсенето има средно Автомобили и кари и бакалавър Икономика на транспорта.
                Lancia Dedra 2.0i Auto '96
                Great Wall Hover 2.8 Tci '08
                Alfa Romeo 155 1.8 8v '94

Comment

• търси се човек Продажби и поддръжка
                  подробно инфо - тук: http://it.jobs.bg/f1349628

вече не е актуална
                  Last edited by mim; d.m.y г., 11:28.
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Търсим графичен дизайнер
                    цялата обява тук: http://www.jobs.bg/f1382022
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Търся работа като шофьор от софия съм имам кат. б ,ц, д, т дигитална карта валидно психо професионална компетентност пътувал съм в страна 4г работил съм в фирма за коли под наем и туристически услуги
                      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Търся почасова работа ,за допълнителен доход.

Момче с широко скроени възможности съм.

0877 90 50 64
                        0879 80 60 07
                        0898 37 57 91
                        155 96' 1.6 16v 1++hp???
                        Mazda 626 84'
                        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                        ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Ако някой си търси работник/помощник за района на Благоевград, може и съседни градове съм насреща. На 20год. съм, нямам много стаж, но се уча бързо. Имам две разглобени Алфи. Не се плаша от работа. 0899172812

Comment

• Търся си работа

Здравейте колеги,
                            Търся си работа като спедитор в София.На 33 години съм и имам 10 годишен опит в областа на сухопътната спедиция.
                            ' 99 Lancia Delta TD-Super Economy

Comment

• Колеги, търся ел. техник за Костинброд.
                              Завода произвежда хартия.
                              Работата е свързана с тежки ел мотори, обща електротехника, както и с пневматика. Потдържаме и някалко високотехнологични линии. Разбирайте електроника.
                              Производството е изключително мръсно. Нервното напрежение е голямо. Няма нито един технически грамотен човек на ръководна позиция.
                              Млад, креативен екип!?
                              Забравете!
                              Отдела е съставен от дърти перверзници, пълни темерути!
                              Изисквания:
                              Средно специално образование- електротехника, каквато и да е!
                              Издръжливост на кретении!!!!
                              Чувство за хумор.
                              Чувство за колегиалност!
                              И най-важното- желание за обучение.
                              Ако сте млад колега, който още нищо не знае, няма проблем!
                              Ние ще те научим!
                              Закостеняли индивиди просто да не си правят илюзии!
                              Отговори и СВ=та тук или на лични!
                              Успех!

Едит: Завода е много добре свързан с маршрутки с метрото, надлез Надежда, Централна гара, Сливница и Калотина.
                              Last edited by mordohy; d.m.y г., 18:00.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Няма нито един технически грамотен човек на ръководна позиция.
                                За съжаление тва е картинката на всякъде.......почти де.
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X