Известие

Collapse
No announcement yet.

РАБОТА - ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нещо за Бургас и региона,че днес след близо 4-5 часа обикаляне из Сл.Бряг нищо интересно не изкочи

Comment

Ако има нещо за Сливен казвайте.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Има за Сливен, търся кредитни консултанти за екипа ми.Сава въпрос за Easy Credit на граждански договор без регламентирано работно време.Ако някой се интересува 0883333989 да звънка.
        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Предлагам работа Гърция

Предлагам Работа
          Търсят се 5 пиколота за Гърция,гр.Никонос
          Заплата 800 евро + башкиши около 1500 евро
          Храна,Спане + осигоровки подсигурени.
          Изисквания :
          Приятен външен вид
          Перфектен говорим английски
          Тръгва се Всяка неделя от София.
          260 лв са нужни при заминаването - Такси,билет за превоза + комисион (включен в 260 те лева)
          За кандидатстване - Автобиография снимка цял ръст
          stoimenhristov@abv.bg

Търсят се жени за камериери - не е обходим език до 33 годишна възраст за Гърция (не се оточнява къде)
          заплата 600 евро - храна,спане осигорени

Търсят се СПЕШНО 2 сервитьорки за Гърция в българско заведение
          600 евро заплата храна,спане осигорени.

Всичките 3 търсения са СПЕШНИ.
          Работата е до края на сезона

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
          Търсят се жени до 62 годишна възраст за гледане на стари хора
          Необходим език гръцки или английски.
          Заплатата е 700 евро (подсигорени храна,спане)
          Като заплатата може да е и повече в зависимост от натовареноста на работата.
          Търсят се жени до 42 години за гледане на малки деца (Гърция)
          Изискванията и заплатата са същите

Това е успех дано някой си намери работа

Comment

Търси се старши счетоводител - обявата е качена на сайта преди минута.
            Препоръчвам работодателя.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

работа

Колеги, търся прилична работа в Стара Загора. Завършил съм професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в града и сега съм строителен техник. Стаж в тази сфера нямам и сега търся всякаква работа с добро заплащане. Благодаря Ви!
              sigpic
              Cruizin' down the streets in my one-four-six

Comment

За Пловдив този път - още един касиер-счетоводител

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Търся продавачка в магазинче за хранителни стоки в Света Тройца. Работи се 2дни(по цял ден) и 2дни се почива. За предпочитане е да е от района. Нямам възрастови претенции.

0898511225-Радостин
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Търся работник за автомивка в Слатина с опит на постоянна работа
                    Тел. 0888 34 32 32
                    Alfa Romeo 155 2.0T.S. 93г.
                    Alfa Romeo 75 1.8 90г.
                    Opel Combo 1.7 CDTI 08г.
                    Голямата риба е № 1

Comment

• Търся постоянна работа в София.
                      На 20 години съм ,студент втора година (БизнесАдминистрация),Ангийски и Руски на що-годе добро ниво.Компютърна грамотност и амбиция за развитие.

За сега ,работата която най-ме удовлетворява е частен шофИор,искам да съчетая, учене с работа, но ако не е това не е мъка ,просто това ме устройва най-много.

Отговарям по всяко време и съм свободен от другата седмица,за постоянно.

0879 84 56 76
                      08983757915
                      Дамян Илиев

Благодаря предварително.
                      Last edited by AlfaFen145; d.m.y г., 14:13.
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

• сега видях темата,давам работа на хора който контактуват с доста хора,работят в големи фирми и са динамични,изкарва се допълнително по нещо без юркане,козметика и хранителни стоки супер качество и са табели, стоки за ежадневието,пишете на лични.

Comment

• Търся технически грамотен човек с шофьорска книжка за сезонна работа сега, есента и пролетта. Хора работили в сервиз за гуми и с категория „С” са с предимство и с възможност за постоянна работа.

За контакт:
                          ЛС
                          e-mail: radan_k@abv.bg
                          тел: 0894/374-385 - Радо
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• И аз си търся работа.По принцип се занимавам с това:http://hidroizolaciii.alle.bg/ но в последно време работата намаля.Имам (В) категория и работя всичко.
                            ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                            sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                            0898463130-Румен

Comment

• Дойде време и аз да се запиша тук.Търся си нова работа,тъй като шуро-баджанащината надделява в нашата мила държава.

Работил съм като шофьор,имам всички категории+курсове за динамично шофиране на луксозни автомобили и изминати около 2млн км на всякакви превозни средства.
                              Завършил съм Двигатели с вътрешно горене(технически съм грамотен).

Ако знаете някой да си търси шофьор или монтьор или каквато и да е работа на прилична залата-казвайте.
                              Благодаря!
                              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
                                Търся технически грамотен човек с шофьорска книжка за сезонна работа сега, есента и пролетта. Хора работили в сервиз за гуми и с категория „С” са с предимство и с възможност за постоянна работа.

За контакт:
                                ЛС
                                e-mail: radan_k@abv.bg
                                тел: 0894/374-385 - Радо
                                Благодаря на всички отзовали се, обявата вече не е валидна.
                                Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                                Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                                Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                                Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Working...
                                X