Известие

Collapse
No announcement yet.

РАБОТА - ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги ако някой знае или е чувал да се търсят работници (без значение от длъжноста) в град Добрич и региона, понеже си търся работа в момента, да ми пише на лично. Поздрави

Comment

Колеги да се включа и аз в търсещите работа.Аз съм бащата на diapper и търся работа в София.На 40 години съм от 20 години работя все зад волана.Имам категория D но не е задължително да съм пак шофьор.Всичко зависи заплащането. Поздрави!
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
        Колеги да се включа и аз в търсещите работа.Аз съм бащата на diapper и търся работа в София.На 40 години съм от 20 години работя все зад волана.Имам категория D но не е задължително да съм пак шофьор.Всичко зависи заплащането. Поздрави!
        Стефан Каромов е открил павилион за цър-пър в Люлин 10 и писа ,че ще търси работници . Ако се разберете поне гладен няма да останеш.
        Пусни му едон ЛС.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Тъй като виждам, че има активност по темата ще се запиша и аз:

Търсят се двама търговци - на първо четене няма ограничения откъм възраст, пол или образование. По-важно би било ако кандидатът има някакъв опит в сферата на продажбите.
          Работно място - гр. София

Ако има колега, проявяващ интерес към позицията може да се свърже с мен на лично съобщение, мейл vlkostov at yahoo com, или на телефон 0898/729615 - Владо.

П.П. Ако имате под ръка cv-та, може да ги пуснете на мейла - ще се погрижа да бъдат разгледани обстойно.
          Alfa Romeo 155 1.8TS '93
          Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от Az4o Покажи съобщение
            Тъй като виждам, че има активност по темата ще се запиша и аз:

Търсят се двама търговци - на първо четене няма ограничения откъм възраст, пол или образование. По-важно би било ако кандидатът има някакъв опит в сферата на продажбите.
            Работно място - гр. София

Ако има колега, проявяващ интерес към позицията може да се свърже с мен на лично съобщение, мейл vlkostov at yahoo com, или на телефон 0898/729615 - Владо.

П.П. Ако имате под ръка cv-та, може да ги пуснете на мейла - ще се погрижа да бъдат разгледани обстойно.
            колеги ето и че на мен ми се наложи да търся работа . мога да монтирам дограма вече 5 год.мога да правя изолация , завършил съм маркетинг & реклама + стопанско управление ако някои има нещо в предви да се обажда работил съм като дистрибутор около 4 год. 089806380295 Иван
            West Side

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              Стефан Каромов е открил павилион за цър-пър в Люлин 10 и писа ,че ще търси работници . Ако се разберете поне гладен няма да останеш.
              Пусни му едон ЛС.
              Не е в Люлин 10, а в Люлин 6, точно до пицария Кери. миналия петък с Мариан отидохме да го видим.
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

Колеги,търся работа в София,в момента съм Търговски представител във Винпром Пещера офис Стара Загора,но годеницата ми е в Софето и се налага да се местя да живея там.Шефовете обещаха да ме преместят в Софийския офис,ама......само ме подведоха,та вече си имам квартира за която плащам а не живея в нея..... а за лятото стягаме сватба и лудницата е пълна... та ако някой може да удари едно рамо,ще бъда много благодарен.Имам доста години опит в тази сфера и мога да бъда много полезен на подходящият работодател.
                ALFA 166 2.0TS-хубавицата
                Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
                PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
                Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Търся още двама монтьори за Варна. Сервиза се намира срешу входа на Метро - сградата на Булавто.
                  Повече информация: на място след уговорка по телефона.
                  0888757558 - Ивайло Радев
                  Attached Files
                  sigpic
                  Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                  Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Сирма Медия търси

проектът е приключен
                    когато се появи нов, ще го постна
                    Last edited by mim; d.m.y г., 14:42. Основание: обявата е невалидна вече
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Здравейте,
                      На 18 години съм,предлагам се заработа,сякаква!
                      ОТ<>ДО!
                      Работил съм,барман,сервит"ъ"ор,правил съм външна изолация,общак,дограма алуминиева съм слагал,работил съм като секретар,административен помощник и още ...

Ученик съм ,препоръчително е ,да работя почасова работа

Приемам и работа за изработка на кола,без заплата!

Мерси предварително
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Търся работа, за един приятел, като нощна охрана без трудов договор за територията на София.Може и въоръжена с разрешително разбира се.Ако има някой нека пише на лично.Мерси.
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

работа

здравейте,
                          тези дни ще ми отнемат книшката-гадно.
                          Работата ми е в постоянно движение търся някой който да ме разхожда из софия с колата от подписа от8.00 до 17.00 за заплащането ще се разберем нещо.
                          0885543154
                          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                          156 1,8ТS-99 ......
                          EX
                          159 1,9 JTD-08

Comment

договорих се с единият от колегите.благодаря ви за озивчивостта.
                            Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                            156 1,8ТS-99 ......
                            EX
                            159 1,9 JTD-08

Comment

Търси се сървиз деск агент с италиански.
                              По-пълно описание на http://www.jobs.bg/f881738
                              Ако има някой подходящ, да ми се обади.
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

работа

здравейте колеги закъсах го няма работа както всички знаят заради тая криза ако някой има вариант да помага да свирка ( за софия ) говориме ... ще съм много благодарен
                                принципно съм работил климатизация и вентилация
                                завърших професионален бакалавър в датския колеж със специалност икономист мениджър
                                работил съм като доставчик на пица и май стига толкова
                                http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

Working...
                                X