та искам някой да ми препоръча капки за осветеност на очите, шото съм много зле, едвам виждам !
Известие
Collapse
No announcement yet.
има ли заварчик ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеСурви картофи на резени и на очите бих ти препотъчал ако вече не си започнал тази процедура. Съчувствам ти.....
Утре ще си по добре.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениета искам някой да ми препоръча капки за осветеност на очите, шото съм много зле, едвам виждам !Успех!
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеако си се поопекъл повечко утре няма да можеш да си отвориш очите.
Това защо ?sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Доста болезнено!...но след 2-3 дена ще си ОК...и след това редовно ще слагаш маската
п.с. изпитвал съм го...един път използвах дъно от бирена бутилка за предпазна маска...и след това 3 дена все едно имах пясък в очите..лековете не помагат много!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
визинът е за скриване на червените капиляри само, съдосвиващо е
и доста вредно
реви здраво, слагай си изкуствени сълзи и лайкови чайове, това ще успокои болкатаАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеТова защо ?sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
вече си намерих най ефикасните на пазара , "АЛКАИН" ми слойиж си и точно за няма и минута и всичко мина, мого са добри ! пък иначе аз си саварям с маска , обаче около мене 15 заварчика и на каде и да погледнеш се свети, сложих си и сапун, обаче той успокоява само болката, ама дразненето от светлината само с капки, ужас беше, за втори път се осветявам така зверски, ама вече имам лек, мерси за саветите, тва с лайката ше го пробам следващия път !
Comment
-
не работя заварчик, работя корпусник, което горе долу се получава като при заварчиците, щото ацетилена също не прощава, пък аз поне 4 от 8 часа със с оксижена и режа или зачиствам нещо....ама да прав си, опадат ти зъби или много бързо се развалят, ама кво да се прави, ако намере друга по хубава работа за 2 бона, ше се фана
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениене работя заварчик, работя корпусник, което горе долу се получава като при заварчиците, щото ацетилена също не прощава, пък аз поне 4 от 8 часа със с оксижена и режа или зачиствам нещо....ама да прав си, опадат ти зъби или много бързо се развалят, ама кво да се прави, ако намере друга по хубава работа за 2 бона, ше се фана
Comment
Comment