Известие

Collapse
No announcement yet.

има ли заварчик ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• има ли заварчик ?

та искам някой да ми препоръча капки за осветеност на очите, шото съм много зле, едвам виждам !

Сурви картофи на резени и на очите бих ти препотъчал ако вече не си започнал тази процедура. Съчувствам ти.....
    Утре ще си по добре.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

и с картофи и с краставици съм пробвал и не ми деиства, искам нешо бързо да ми успокои болката, и да спра да рева ! хаха

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
        Сурви картофи на резени и на очите бих ти препотъчал ако вече не си започнал тази процедура. Съчувствам ти.....
        Утре ще си по добре.
        Точно така.Ако не бягай до аптеката да ти дадат нещо , там ще знаят какво.Ако не знаят си вземи Визин-че.Изобщо не си лягай осветкан защото ако си се поопекъл повечко утре няма да можеш да си отвориш очите.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

има капки около 5кинта бягай и вземай ако има денонощна,аз често ги ползвам щот съм чук и заварям без цаци.много помагат но са за бързо ползване след отварянето.не ползвай стари!!!

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
            та искам някой да ми препоръча капки за осветеност на очите, шото съм много зле, едвам виждам !
            Чичо ми е професионален заварчик с всякакви евро сертификати ... от него знам направи си чай от лайка и като истине си сложи в очите по 1-2 капки успокоява ... другия вариант е отиваш в аптеката и си купуваш такива капки лайка които всъщност са по хубави от чая ... но и чайчето е вариант може да си направиш направо промивки на очите с него Успех!

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
              ако си се поопекъл повечко утре няма да можеш да си отвориш очите.

Това защо ?
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

ВИзин в повечето случаи от него нещата стават по зле ( щипе)...По-скоро Офталмосептонекс, Витамин А също може да се капе в окото...
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Доста болезнено!...но след 2-3 дена ще си ОК...и след това редовно ще слагаш маската
                  п.с. изпитвал съм го...един път използвах дъно от бирена бутилка за предпазна маска...и след това 3 дена все едно имах пясък в очите..лековете не помагат много!
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

визинът е за скриване на червените капиляри само, съдосвиващо е
                    и доста вредно

реви здраво, слагай си изкуствени сълзи и лайкови чайове, това ще успокои болката
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                      Това защо ?
                      Защото ще му пречи светлината.Последният път като се насветках ми се наложи през нощта да отида до тоалетната.Като светнах лампата.............е няма такова усещане.
                      sigpic

Comment

вече си намерих най ефикасните на пазара , "АЛКАИН" ми слойиж си и точно за няма и минута и всичко мина, мого са добри ! пък иначе аз си саварям с маска , обаче около мене 15 заварчика и на каде и да погледнеш се свети, сложих си и сапун, обаче той успокоява само болката, ама дразненето от светлината само с капки, ужас беше, за втори път се осветявам така зверски, ама вече имам лек , мерси за саветите, тва с лайката ше го пробам следващия път !

Comment

Старай се да няма следващ път Ти като работиш като заварчик нали знаеш какво става със зъбите ти?
                          sigpic

Comment

не работя заварчик, работя корпусник, което горе долу се получава като при заварчиците, щото ацетилена също не прощава, пък аз поне 4 от 8 часа със с оксижена и режа или зачиствам нещо....ама да прав си, опадат ти зъби или много бързо се развалят, ама кво да се прави, ако намере друга по хубава работа за 2 бона, ше се фана

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                              не работя заварчик, работя корпусник, което горе долу се получава като при заварчиците, щото ацетилена също не прощава, пък аз поне 4 от 8 часа със с оксижена и режа или зачиствам нещо....ама да прав си, опадат ти зъби или много бързо се развалят, ама кво да се прави, ако намере друга по хубава работа за 2 бона, ше се фана
                              и да знаеш капките са за бързо ползване,отвориш ли ги трябва да ги ползваш мисля до месец!

Comment

Working...
                              X