Известие

Collapse
No announcement yet.

ПО ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПО ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ

Евала profe че поне един човек надскочи първичното мислене и разбра иронията ми и целта с която пуснах вече заключената (незнайно защо) от някой модератор тема за Истнският Алфист .
    Може би модератора е бил истински алфист и се е засегнал лично .
    Изрично написах че тва не е лично мнение а изводи от наскоро пускани и дискутирани теми в форума което едва ли някой може да оспори ако малко се поогледа какви теми се пускат и обсъждат!!!!!!
    Темата я пуснах не да са обижда някоя ощипана мома а да се замислите малко тия дето "спазвате" описаните критерии и да се поправите към по-добро.
    Пояснявам :
    По-добро означава да се спазват правилата а не да се търсят типично по Български начините за тяхното заобикаляне.

надявал се да съм да съм бил ясен или пак не е ясно ?

pr_00f e може би единственият останал истински пич от модераторският екип!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Не мисля, че е единствения, но е пич. А Сфинкс може и да е прав, но начина, по който пусна темата, беше обиден.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Не мисля, че е единствения, но е пич. А Сфинкс може и да е прав, но начина, по който пусна темата, беше обиден.
        Е, кое и беше обидното? Много точно като момент, място и думи я пусна темата, настъпи, където трябваше и именно затова вече е заключена.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Хехе темата е супер!
          Малко да раздвижи духовете
          И е доста навременна, но за съжаление има и хора без грам чувство за хумор!
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

pent - такива исказвания не се толерират, мен ме бяха баннали за нещо подобно

koolio , точният израз е остро провокативен
            обиждат се децата в детската градина или такива които са се "познали" в описанието

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
              Пояснявам :
              По-добро означава да се спазват правилата а не да се търсят типично по Български начините за тяхното заобикаляне.
              Това, което беше писал в темата се отнася за българите въобще и за нашата държава като цяло, а не за алфистите. Глупаво е да обиждаш група хора за неща, характерни за цялото общество. Дори смятам, че до голяма степен хората, каращи Алфа са едни от най-педантичните, що се отнася до поддръжката на автомобила. За последното можеш да попиташ в автомагазините, какви части търсят хората с Алфи и какви купуват тези с Фиат или Опел примерно.
              2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                Е, кое и беше обидното? Много точно като момент, място и думи я пусна темата

+ това форумите не са за тънкообидни хора
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

който се е засегнал от темата има много як комплекс!
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Аз не съм се засегнал. Малко трудно ще се засегна от писание във форум. Но пак мисля, че беше пусната нетактично.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Това, което беше писал в темата се отнася за българите въобще и за нашата държава като цяло, а не за алфистите. Глупаво е да обиждаш група хора за неща, характерни за цялото общество. Дори смятам, че до голяма степен хората, каращи Алфа са едни от най-педантичните, що се отнася до поддръжката на автомобила. За последното можеш да попиташ в автомагазините, какви части търсят хората с Алфи и какви купуват тези с Фиат или Опел примерно.
                      Той пусна темата, поради факта, че форума се напълни с "хубави" теми. 90% от което беше написал си е истина, ако съдиш по тези теми Според мен си е време пак да се затегне контрола
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        който се е засегнал от темата има много як комплекс!

Даже и тая май ми мирише на заключване
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                          Отнася се за целия български народ, тук във форума пише част от него, съоветно се отнася и за тази част. Темата ще ги накара да се замислят(утопия) и въпросната част може да се поправи.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

В тая менте държава, има ли истински неща
                            Всеки се определя сам!..някой друг, ако ме определя какъв съм...може и да сгреши
                            ....какви ли ментета няма вече?...що да няма и менте алфист?
                            Автора не ме засяга..не го познавам...но май и тойе менте алфист
                            п.с. да ме извини ...бивш алфист
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Значи другата тема е заключена от Пинко, и то не без основание, със сигурнос много скоро щеше да стане голям смърдилник, за това и не я отворих.

За затягане на контрола за съжаление не може да се говори
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X