Евала profe че поне един човек надскочи първичното мислене и разбра иронията ми и целта с която пуснах вече заключената (незнайно защо) от някой модератор тема за Истнският Алфист .
Може би модератора е бил истински алфист и се е засегнал лично .
Изрично написах че тва не е лично мнение а изводи от наскоро пускани и дискутирани теми в форума което едва ли някой може да оспори ако малко се поогледа какви теми се пускат и обсъждат!!!!!!
Темата я пуснах не да са обижда някоя ощипана мома а да се замислите малко тия дето "спазвате" описаните критерии и да се поправите към по-добро.
Пояснявам :
По-добро означава да се спазват правилата а не да се търсят типично по Български начините за тяхното заобикаляне.
надявал се да съм да съм бил ясен или пак не е ясно ?
Може би модератора е бил истински алфист и се е засегнал лично .
Изрично написах че тва не е лично мнение а изводи от наскоро пускани и дискутирани теми в форума което едва ли някой може да оспори ако малко се поогледа какви теми се пускат и обсъждат!!!!!!
Темата я пуснах не да са обижда някоя ощипана мома а да се замислите малко тия дето "спазвате" описаните критерии и да се поправите към по-добро.
Пояснявам :
По-добро означава да се спазват правилата а не да се търсят типично по Български начините за тяхното заобикаляне.
надявал се да съм да съм бил ясен или пак не е ясно ?
Comment