Известие

Collapse
No announcement yet.

ПО ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
    Fear- чо , не се опитвай да се заяждаш щот не си познал а най-важното изобщо не си подготвен да спориш с мен точно.

поне половината от форума на Тойота са хора които живеят и карат коли в USA , затва не са толкова много онлайн (поради часовата разлика )

какво какво за бързите коли ?? ти да си чувал за Селика , Супра , MR 2 и тн. ????
    Бъди сигурен че в тойота форума има много бързи коли , ма тва е спор дето не искам да го почвам (служебна победа)
    След като мислиш, че се заяждам, мога само да те съжалявам. Явно четенето не ти е силна страна, щом не си забелязал кавичките при "скъпи" и "бързи".
    Това за бързите коли. Само да вметна, с риск да ме намразят тук колегите, аз съм фен на автомобилите като цяло и чак тогава фен на Alfa Romeo, дано ме разбереш, макар че се съмнявам.

Относно хората онлайн:
    След като половината живеят и карат коли в USA, от какъв зор ни навираш тема за данъци, които се плащат в България?!
    Или USA е една малка България?
    Защото в такъв случай, "извадката" е съвсем невалидна.

И накрая, как прецени какво съм познал и доколко съм способен да споря?
    Хвала на такива ясновидци!

П.П.
    fade, ами нали и аз това се опитвам да обясня...
    Не ми харесват изводите, както същите изводи не се харесват и в BMW форума например, ама това е тъжната истина.
    И автомобилите нямат никаква вина за това.
    Last edited by Fear; d.m.y г., 16:03.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

За всички разгневили се :

ХОРА, идете, разходете се на въздух, пийте един СПРАЙТ и пак прочетете и двете теми!
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Не съм разгневен, но смятам да последвам съвета ти след малко.
        Обаче ще сменя Спрайт-а с бира!
        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
          За всички разгневили се :

ХОРА, идете, разходете се на въздух, пийте един СПРАЙТ и пак прочетете и двете теми!
          и се разтърсета по старите теми,колко народ обясняваше че за два дни сняг няма да слага зимни гуми и аз как всеки път,когато падаше сняг чак яд ме хващаше за тях,как могат да расъждават по този начин но това е друга тема за винетките имаше доста дълга тема,за данака ОК изразяват недоволство и тн.

за това как с 1.4ТС бега Кайени и секви други пак има теми четирите сраници за това защо едната пръскалка почва да пръска малко по-късно от другата и тн. и тн. за това че като съм чел по-стари теми виждам мнения на Грамотни хора които явно са се отказали да пишат...
          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
          sigpic

Comment

Сфинки, гледай сЯ, понеже ПрУф ми изтри предишния пост, сЯ ше ти напиша един маааалко по-сдържан - твоето мнение НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
              тва не исках да го казвам да не излезе като някакво сравнение или заяждане ама ..

отидете в форума на тойота ,само за пример две от най - скорошните теми :

Данък за превозни средства
              http://www.toyotabg.net/viewtopic.php?t=9813
              - обсъжда се на кой колко му е бил данъка на автомобила и начини за плащане , от 3 страници няма нито един който да не го е платил .!!??!!!

да не говорим че има огромни яко критични към марката Тойота
              Само, че там темата е "колко ви е данък превозни средства?", а не платихте ли го или не?! Повечето хора само цитират колко е данъка, а не - дали ще го платят. Ето и малко цитати:
              За таз година на Авенсиса - 508 лв. и някви стинки. На какво отгоре? На хубавите ни пътища? Чумата да ги тръшне.

нещо смрадливо и недообмислено има в цялата работа. Една и съща кола 100коня - 60лв ,пък 125коня - 300лв. Тия 25 коня повече да не са с шипове на копитата че да трошат пет пъти повече улициците

леле леле как се радвам, че си купих по-малка колица

А 20-годишния дарак 124 к.с. и чисто новият такъв, кой повече троши пътя и кой повече замърсява...? (Риторичен въпрос ) Обаче 20-годишният дарак плаща 100 лева, а новата кола - 334 с отстъпката! Не търси логика - сбъркал си държавата!

Та, каква е разликата с нашия форум?!
              Ако питаш собствениците на 145/146 ТД (произв. до 1998г.) вероятно ~ 90% от тях ще са си платили данъка, но тва е единствената Алфа с мощност до 100 коня и съответно символичен данък.
              2014: Deutschland über alles

Comment

Абе за какво спорите толкова бе ?? Какво значение има кои къв е ?? Тва че аз или петко или гошко не си плащаме дадъците си е абсолютно наш проблем, това е личен избор на всеки било то да си плаща да сменя гуми да плаща винетки и.т.н Някои просто нямат и възможноста да ли купят нови гуми или да си оправят данъците.. АМА КОИТО СЕ ПРИСМИВА И СЕ МИСЛИ ЗА ИСТИНСКИ АЛФИСТ НЕКА ДА НИ КУПИ ГУМИ И ДА НИ ПЛАТИ ТАКСИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ НАС !!!
                BUSHON RACING SERVICE

Comment

И следва резонният въпрос - като нямаш пари защо си купуваш кола?
                  Че после с гадните си износени гуми да поднесеш и да ме челосаш със 100 ли ?
                  Ааа не, мерси ще кажа аз на таз либоф.

Някой щял да ти плати данъците и да ти купи гуми - божкеее , божке колко мъка има по този свят.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                    И следва резонният въпрос - като нямаш пари защо си купуваш кола?
                    Че после с гадните си износени гуми да поднесеш и да ме челосаш със 100 ли ?
                    Ааа не, мерси ще кажа аз на таз либоф.

Някой щял да ти плати данъците и да ти купи гуми - божкеее , божке колко мъка има по този свят.
                    Това е че проблема не е само в нас,а във повечето хора които имат МПС, на всеки може да се случи да направи ПТП колкото и да му е изрядна колата
                    BUSHON RACING SERVICE

Comment

Разбира се че може да се случи на всеки.
                      Но при технически неизправна кола и износени гуми шанса нараства и то многократно.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        Разбира се че може да се случи на всеки.
                        Но при технически неизправна кола и износени гуми шанса нараства и то многократно.
                        Няма спор съгласен съм ! Но от тука идва и другия проблем че точно тези хора прекалено много си вярват зад волата и от там идва грешката не при алфистите а при всички водачи ! За това статистиките за толкова черни.. "Аз карам БМВ 2008 и с 200 да влезна в завоя нема да го усетя даже" ама не е така !
                        BUSHON RACING SERVICE

Comment

Алфисти мръсни, заради вас държавата е на тоя хал....

Абееее, само аз ли се лигавя в тая тема?!

П.П.
                          ПрУф, моля те, не ми трий поста, моля те, моля те, моля те... ще черпа бири! МНОГО
                          sigpic

Comment

Да те поправя...
                            Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Алфaджии мръсни, заради вас държавата е на тоя хал....
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
                              Абе за какво спорите толкова бе ?? Какво значение има кои къв е ?? Тва че аз или петко или гошко не си плащаме дадъците си е абсолютно наш проблем, това е личен избор на всеки било то да си плаща да сменя гуми да плаща винетки и.т.н Някои просто нямат и възможноста да ли купят нови гуми или да си оправят данъците.. АМА КОИТО СЕ ПРИСМИВА И СЕ МИСЛИ ЗА ИСТИНСКИ АЛФИСТ НЕКА ДА НИ КУПИ ГУМИ И ДА НИ ПЛАТИ ТАКСИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ НАС !!!
                              Май скоро ще поискате и бензин да ви наливаме? Или това все още го прави баща Ви?
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                              []=о===о=[]

Comment

Аз няма да пиша по тази тема ... това не сте го прочели
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X