Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво правите когато Ви откраднат нещо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво правите когато Ви откраднат нещо?

днес ми откраднаха мотора бях го купил чисто нов беше не 5000 км и днес отидох да направя едно крагче и не го намерих бяха го откраднали, оплаках се в полицията, но нищо не можат да направят сигорно вече е на части така ми казаха ебиму .... майката!
    Spin City!

Ами обикновено пием студена водица.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Минерална....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Тая вечер ще го полея!
        Spin City!

Comment

Може и изворна, въпрос на вкус.Иначе съжалявам че са ти откраднали моторетката, страшно неприятно.
          sigpic

Comment

.

застраховката не покрива ли кражба,това в испания ,нали?

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
              застраховката не покрива ли кражба,това в испания ,нали?

Застраховката покрива сичко друго но не и кражба за съжаление
              Spin City!

Comment

Туу, егати племето крадливо! Навсякъде, бре!
                Иначе при кражба процесът е такъв: звярска ярост (придружена с желание за криминална проява) -> елемент на самообвинение (защо там го оставих и т.н.) -> елемент на физическо излияние на чувствата(ритваме нещо, заболява ни кракът, и мислим временно само за болката) -> връщаме се на ситуацията, чувствайки се прекарани (няма по-кофти нещо май..) -> разпитваме какви са ни възможностите (познати, непознати, по - точно абсолютно всички) -> изпадане в безпомощност (осъзнаваме, че не можем да сторим нищо по въпроса) -> стига ме до заключението "Халал да им е!" (продружени с увод от споменати преки и непреки роднини на извършителя Х) -> приемаме фактите (като дълбоко в себе си сме на тръни в следващите 6 месеца, отваряме си очита на 5, и чакаме с готовност някой да ни загледа имането, за да си го изкараме на него).
                sigpic
                Имам си количка,Жълта и добричка!
                Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
                - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
                  Застраховката покрива сичко друго но не и кражба за съжаление
                  sorry колега него мисли толко знам чее гадно но щего преживееш.пий една или повечко бири и готово
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
                    Туу, егати племето крадливо! Навсякъде, бре!
                    Иначе при кражба процесът е такъв: звярска ярост (придружена с желание за криминална проява) -> елемент на самообвинение (защо там го оставих и т.н.) -> елемент на физическо излияние на чувствата(ритваме нещо, заболява ни кракът, и мислим временно само за болката) -> връщаме се на ситуацията, чувствайки се прекарани (няма по-кофти нещо май..) -> разпитваме какви са ни възможностите (познати, непознати, по - точно абсолютно всички) -> изпадане в безпомощност (осъзнаваме, че не можем да сторим нищо по въпроса) -> стига ме до заключението "Халал да им е!" (продружени с увод от споменати преки и непреки роднини на извършителя Х) -> приемаме фактите (като дълбоко в себе си сме на тръни в следващите 6 месеца, отваряме си очита на 5, и чакаме с готовност някой да ни загледа имането, за да си го изкараме на него).
                    Извинявай колега не че нещо........... но би ли споделил произхода на ника ти.А може би колежка?
                    Last edited by Kuker; d.m.y г., 23:23.
                    sigpic

Comment

Колежка съм, просто пия много сок от праскова.
                      А иначе съм Фиатаджийка и скрита фенка на алфички с тенденция да се сдобия със същата след извество време.
                      sigpic

Comment

След като се убедих че си колежка мога да кажа че ника ти поражда в мен особена асоциация, но това е друга тема.Дано скоро се представиш с някоя лачена Алфа.
                        sigpic

Comment

Скоро си купих втория Фиат (бях на косъм за една 156) и още ми е пресен. Мисля да отделя известно време в избирането на Алфичка, трябва да е не само лачена ами и да е по-специална (не комерсиален тип). За това мисля да зачакам и да черпя информация от извора на тема Алфи.
                          Извинявам се за спама...
                          sigpic

Comment

Working...
                          X