днес ми откраднаха мотора бях го купил чисто нов беше не 5000 км и днес отидох да направя едно крагче и не го намерих бяха го откраднали, оплаках се в полицията, но нищо не можат да направят сигорно вече е на части така ми казаха ебиму .... майката!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво правите когато Ви откраднат нещо?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщениезастраховката не покрива ли кражба,това в испания ,нали?
Застраховката покрива сичко друго но не и кражба за съжалениеSpin City!
Comment
-
Туу, егати племето крадливо! Навсякъде, бре!
Иначе при кражба процесът е такъв: звярска ярост (придружена с желание за криминална проява) -> елемент на самообвинение (защо там го оставих и т.н.) -> елемент на физическо излияние на чувствата(ритваме нещо, заболява ни кракът, и мислим временно само за болката) -> връщаме се на ситуацията, чувствайки се прекарани (няма по-кофти нещо май..) -> разпитваме какви са ни възможностите (познати, непознати, по - точно абсолютно всички) -> изпадане в безпомощност (осъзнаваме, че не можем да сторим нищо по въпроса) -> стига ме до заключението "Халал да им е!" (продружени с увод от споменати преки и непреки роднини на извършителя Х) -> приемаме фактите (като дълбоко в себе си сме на тръни в следващите 6 месеца, отваряме си очита на 5, и чакаме с готовност някой да ни загледа имането, за да си го изкараме на него).sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщениеЗастраховката покрива сичко друго но не и кражба за съжалениеMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеТуу, егати племето крадливо! Навсякъде, бре!
Иначе при кражба процесът е такъв: звярска ярост (придружена с желание за криминална проява) -> елемент на самообвинение (защо там го оставих и т.н.) -> елемент на физическо излияние на чувствата(ритваме нещо, заболява ни кракът, и мислим временно само за болката) -> връщаме се на ситуацията, чувствайки се прекарани (няма по-кофти нещо май..) -> разпитваме какви са ни възможностите (познати, непознати, по - точно абсолютно всички) -> изпадане в безпомощност (осъзнаваме, че не можем да сторим нищо по въпроса) -> стига ме до заключението "Халал да им е!" (продружени с увод от споменати преки и непреки роднини на извършителя Х) -> приемаме фактите (като дълбоко в себе си сме на тръни в следващите 6 месеца, отваряме си очита на 5, и чакаме с готовност някой да ни загледа имането, за да си го изкараме на него).А може би колежка?
Last edited by Kuker; d.m.y г., 23:23.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Скоро си купих втория Фиат (бях на косъм за една 156) и още ми е пресен. Мисля да отделя известно време в избирането на Алфичка, трябва да е не само лачена ами и да е по-специална (не комерсиален тип). За това мисля да зачакам и да черпя информация от извора на тема Алфи.
Извинявам се за спама...sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
Comment