Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма ли край за моето мъчение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Бате такива коли се продават на момента,аз имам една позната с нов Ситроен Ц4,и откакто го е купила преди 4 години,я удряха 6 пъти,сменя предно стъкло 4 пъти,да не казвам още колко е висяла в сервиза за секви глупости,и неше да я продава
    Слаба ракия.

Мой познат с Кия Сийд за първата година има към 18000 лв щети към застрахователя
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
      Слаба ракия.

Мой познат с Кия Сийд за първата година има към 18000 лв щети към застрахователя
      Те май ще му платят да не си прави каското при тях
      Last edited by soldier; d.m.y г., 22:26.

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
        Знам че е тъпо ама на човек му се иска да си излее душата. Та аз да се оплача. Да каже някой че не се грижа за колицата не е, всичко ново и купувам, нещо само да не е на 6 и веднага се прави. И какво, днес за пети път ми размазват локомотива. И все отзад мамицата му. А били бързи алфите и не спирали. Абе хора вие спирачки нямате ли? Ако ме няма мене на пътя как се привеждате в покой. И днес на скъстовището на околовръстното за Панчерево. Тръгвам от светофара и нали при ОMV има ремонт та спрели колите и аз спирам. Ама отзад едно Bravo доказа че хем не се засилва като Алфа хем не спира като нея. И айде пак мазало. Лисане адаш извинявай ама ако четеш това да знаеш че скоро няма да притягаме главата . А така добре си върви колицата. Сега само стискам палци да каже Ники че може да я оправи пак че последния път 2 месеца я държа и беше на ръба да се откаже. Айде лека вечер на всички и дано не изпитвате това дето ми е на мене
        Колегата, съчувствам ти, защото и мене вече няколко пъти ме целят все отзад разни тъпаци и то по кръстовища, и то когато си свети червено и си чака човек тихо и кротко на светофара...просто не знам вече и аз какво да кажа по тая тема...
        Влюбена в Alfa Romeo GTV
        GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Не е урочасана колата, ми колегата явно много се набира и после много рязко скача на спирачките, нещо не особено препоръчително в София Ще трябва да смениш стила на каране колега, само газ - спирачка не става, че следващият път може да е отпред, да не дава Господ.
          Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Мда, аз просто се чудя как все още съм оцелял да не ме размажат сериозно отзад, взема ли да спирам първо в огледалото назад гледам, някой пищяха че ще слагам някакво лекарство за тия отзад, но ей ви на ядове....
          Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Колега, ако спазваш дистанция, ще имаш повече време да спреш, без да скачаш на спирачката,както и тоя зад теб, а ако бърза да те минава.Иначе пални и една свещ в църква, да пази и Бог, няма да навреди поне
          Аз мисля, че това са трите смислени мнения по въпроса.
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:17.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
            Колата е урочасана, продавай я.
            А това го приемам, като ирония, която малко хора биха я разбрали.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

колега провери си дисковете, апаратите, наклатките... погледни марките им, номерата им , да не са ти сложили на некоя ламбо или бугати че то отзад колкото ида са бързи в реакциите нема реагиране хаха.... а на сериозно тази алфа ти подсказва че трябва да е смениш за друга... може и за добро да е!

Comment

абе аз отдавна планувам да добавя 11 към цифрата на модела ама ще видим как ще се наредят финансово нещата
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Аз мисля, че това са трите смислени мнения по въпроса.
                  И от мене едно наздраве,че си жие и здрав!Всичко останало е от Лукаваго!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Спирам винаги след контролен в огледалото, че и с аварийни когато се налага. Не мога да разчитам, че заспата отзад ще реагира - два пъти са ми правили колите с 1м по-къси и ме боли врата след това по 1 седмица хората не знаят на кой свят са, затова се пазя сам доколкото мога.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      Спирам винаги след контролен в огледалото, че и с аварийни когато се налага. Не мога да разчитам, че заспата отзад ще реагира - два пъти са ми правили колите с 1м по-къси и ме боли врата след това по 1 седмица хората не знаят на кой свят са, затова се пазя сам доколкото мога.
                      Е, добре, ама какво помага конролното в огледалото, ако пред теб изневиделица има спрели коли или някъв трап, или каквото и да е, през което не можеш да минеш безпрепятствено? Какво, преценяваш, че тоя зад теб е заспал и решаваш да не спираш ли? Иначе това за аварийните и аз го правя, но се страхувам, че и това няма да помогне, ако онзи отзад се пощипва с някое гадже, барника си по радиото, или се гримира в движение.
                      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                        Слаба ракия.

Пак е добре аз имам познат кара лексус ис 250 2007 година ... 3 пъти предна броня (бронята струваше 6000лв), 3-4 пъти вратите, задницата, стоповече калници .... тъкмо излезе от сервиза и отива да и записва час .... струва ми се че ремонтите на тая кола струват повече от колкото самата кола .... И застрахователите получават алергия като го видят

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                          Е, добре, ама какво помага конролното в огледалото, ако пред теб изневиделица има спрели коли или някъв трап, или каквото и да е, през което не можеш да минеш безпрепятствено? Какво, преценяваш, че тоя зад теб е заспал и решаваш да не спираш ли? Иначе това за аварийните и аз го правя, но се страхувам, че и това няма да помогне, ако онзи отзад се пощипва с някое гадже, барника си по радиото, или се гримира в движение.
                          това с гримирането най- мн. дразни

Comment

A аз вече имам страхова невроза като съм последен на светофар. Когато ме удариха отзад бях в покой повече от една минута чаках на червен светофар - ама човека с пасатора е тръгнал от предното кръстовище първи , набичил и си мислел че ще спре - ами спря в мен и то серьозно , чак ме хвърли в предната кола. Каквото и да гледам и да намалям бавно, как да се предпазая от такива дето просто много си вярват и за тях елементарната физика не важи.
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                            X