Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе как се регистрира...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ох има номер и е
    на лесно място но доста потъркахме.Всичко минна ок.Как да почистя седалките без да пера на автомивка че да не се размиришат.

Comment

Купи си костенурков спрей/на туртулата/, за почистване на тапицерии, прави много хубава пяна, като тази за бръснене е на вид
      Четеш инструкциите, добре действа, ползвай гъста четка за дрехи и парцал(
      Иначе можеш да си купеш и Вениш, розов, за килими, принципа е подобен.Слага се във вода, леген малко количество, рапенва се и с четката и САМО пяната нанасяш на тапицерията и търкаш, пак чакаш там минути и с мнооого леко влажен парцал минаваш тапицерията много по добрее от тия мокрилници по автомивките, там предимно е за килими
      Last edited by fred; d.m.y г., 19:44.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

тва пране на ръка не е работа освен ако навън не е 30-40 градуса

пере се с рейнбоу или подобни прахосмукачки
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

E така е, ако има препоръчан човек,
          но специално тая флаконовата на Турутула е доста суха и става и сега
          sigpic

Comment

Ще почака да сте постопли, става и с Делонги
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Аз моята си я вкарах от Англия. Не ти трябва никакъв договор. Просто отиваш в КАТ и си я регистрираш като пич. Само ще те питат дали е отрегистрирана от там, без да искат други документи. Казваш им че липсващото парче от талона е свършило тая работа и си готов. Има няма работа за 1-2 часа в КАТ .

Edit: Упссс, забравих. В моя случай английският талон си беше на мое име. Ако си така нямаш никакви проблеми. Ако не, тогава не знам .
              Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
              Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Твоята е съвсем друга работа
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  .....кола внос в БГ с чуждите номера...знам че наскоро имаше такава тема, но не ми свърши работа....
                  Колата е с анг. номера, на теория нямам договор с продавача, щото те с такива простотии не се занимават, дават ми талона, зимат парите, и за тях сделката е приключила, от рег. талон на колата взимат един отрязък дето го пращат в тамошния кат че колата е експорт от Англия и това е....
                  В СФ ще я регваме че жената там се води, и ме интересува какво ще ми искат там????? - имам гражданска, докум за тех.преглед в Англ, само договор май нямам, но не е проблем да си направя я, ако требе.....
                  Колега ако не се лъжа като ргистрирах алфата преди около 2 месеца колата пред мен беше внос от Англия и я регистрираха без договор а само с изброените от теб документи но не съм 100% сигурен (въпреки че в нашия КАТ ако имаш кинти може и хиликоптер да регистрираш)
                  Fiat Punto 1.2 75 ELX
                  EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                  EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                  EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Здрасти,
                    от къде да го купя този спрей. Има ли го на всякъде .
                    На автомивки предлагат ли чистене стакива препарати или само пране не съм се иинтересувала до сега защото на 75ицата салона беше супер чист като я взехме а тази е доста замазана

Comment

Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщение
                      Edit: Упссс, забравих. В моя случай английският талон си беше на мое име. Ако си така нямаш никакви проблеми. Ако не, тогава не знам .
                      Това е разликата - трябваше договор, макар че не регвахме Алфа, фърлих на някакъв дето снове там 160 лв, и ми прекара колата от - до, на теория 30 лв ми излезе отгоре, но си спестих доста ядове......КАТ София са една изключително добре смазана система от работещи във и извън КАТ, която ти дава избор да си спестиш време като си платиш, или да дремеш и губиш повече време.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                      X