Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте хората как си хвалят колите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вижте хората как си хвалят колите...

Незнам, каквото и да кажа малко, ще е! Това, което ме свързва с москвича с думи немога да го изразя. Просто всичко в тая кола ме кефи. Тази кола не ми омръзва, колкото и да я карам, просто ми е в душата, хоби ми е, слабост ми е. Всичко, всичко ми е свидно и скъпо по нея. От там където минавам с нея никоя друга кола неможе да мине, страшно маневрена е провира се навсякъде в града все пак 155см е широка, свикнал съм с габаритите му като част от него съм. Кефи ме двигателя как жужи, кефи ме как ускорява на втора и как се развърта скоростната, кефи ме като отида до магазина да си купя някоя част, кефи ме като отида на бензиностанцията и му сипя газ всичко е на смешни пари и разхода на газ е супер 10 смесено. Кефи ме миризмата на салона ,кефи ме как се затварят вратите , кефи ме как се върти волана ,кефят ме броните, кефят ме крилата на багажника всичко ме кефи. Кефи ме, че е правен в България и си е роден наш, за нашите пътища и от нашите ръце, кефят ме погледите на хората по улиците ,кефи ме, че като отида да се качвам в него винаги има някой да го оглежда, кефи ме, че е кола на народа. Обичам си го и ако един ден имам възможност ще си направя музей на тая кола ,защото тя заслужава, защото тя си е наша ,за мен Балкан - това е символ на якост , вечност и българщина , спомнете си само за безгрижните детски години , когато нямаше компютри , когато всички имахме Балканчета и когато всички коли пред блока в/у които се катерехме ритрахме с топка, играехме на жоманка до 12 часа по сред нощ без никакви страхове, бяха Москвичи. Ето за това москвича ми е скъп…
    Koпирано от москвич форума!
    Мисля че е достойно за уважение!Перфектно исказване..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Наистина страхотно откровение и мога да кажа, че изпитвам почти същите чуватва към тези соц.возила. Все пак това е колата на която съм се учил, и която съм карал за пръв път в живота ми.......ех спонени......
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Comment

Колегата каза и моето мнение.Достойно за уважение.

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
        Наистина страхотно откровение и мога да кажа, че изпитвам почти същите чуватва към тези соц.возила. Все пак това е колата на която съм се учил, и която съм карал за пръв път в живота ми.......ех спонени......
        А бе и аз подкрепям.
        А ма що ли си мисля, че този младеж май на друга кола не се е качвал!!!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

И аз бих казал така за стария ВАЗ 2104 баба наста 75 000 хиляди ни искара преди да отиде за надин само двигателя продадохме от нея достойна за уважение са руските ретро автомобили ...
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Браво, Пачо, че си го намерил това! Това е нагледно доказателство, че човек може да е щастлив и с малкото, което има. Може да имаш гаражи пълни с луксозни и спортни коли и пак да си неудовлетворен. Евала на този човек, ако наистина го мисли това.
            Last edited by old alfist; d.m.y г., 15:12.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Това са ИСТИНСКИТЕ манияци!!! Не тия, които си купуват кола щото са видяли от другите и е модерна .

ДЪЛБОК ПОКЛОН пред автора!!!
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

И аз съм се учил на Москвич, ама нищо не ме кефи в тая кола, даже и как се ускорява на втора.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Браво, Пачо, че си го намерил това! Това е нагледно доказателство, че човек може да е щастлив и с малкото, което има. Може да имаш гаражи пълни с луксозни и спортни коли и пак да си неудовлетворен. Евала и на този човек, ако наистина го мисли това.
                  Напълно и точно на същото мнение съм!!!

Comment

АЗЛК
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                      АЗЛК
                      За по младите и непросветени, ако има такива де съкращението означава - Автомобилен Завод Ленински КоMсомол (е това е, може ли да сгрешим името на толко уважаван строй)
                      Last edited by fein86; d.m.y г., 10:03.

Comment

Хем е забавно, хем и към края те трогва чак. Браво на човека, харесва ми как го е написал, а и че така си обича колата.
                        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ !
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

АЗЛК-Ах,защо ли го купих,хахаха-иначе явно човека се е флюбил в москала,и поне си го казва от сърце
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                              ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ !
                              Нещо носталгия долавям

Comment

Working...
                              X