Известие

Collapse
No announcement yet.

Дипломати...птп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

1. Виж по кой член са ти написали акт, за да знаеш, какво ще бъде наказанието.
    2. АКО ти се занимава, НАЙ-малкото си направи консултация с адвокат по случая - ще ти струва не повече от 50лв. да ти обясни, какво може и какво не може да се направи в този случай.
    3. Имаш копие от протокола и каското ще ти покрие щетата, т.е. единствения ти разход ще бъде по наказателното постановление, а дори и за него може да останат пари от каското
    4. Мисли трезво и НЕ прибързвай със заключенията, за да не патиш после - знаеш, че дипломатите се ползват със стабилни връзки и може да си навлечеш и други неприятности.
    5. Аз ако бях, сигурно още на място щеше да има топ-новина в 20ч. "Опит за убийство на дипломат в центъра на София"
    sigpic

Comment

Подписа ли акта...?
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
        Те че няма да ги накажат ония миндили, няма! Ама поне колегата да избегне акта.....
        е някой трябва да е виновен
        и понеже няма как да е дипломата остава нашето момче
        фактите са такива
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Обжалвай постановлението като излезе в съда.като ти го връчат пускаш жалба и книжката си остава в теб докато се произнесе съда.а актовете на кат с добър адвокат почти винаги падат имайки се предвид най малкото че са неграмотно написани.така ще ти падне глобата лишаването от правоуправление и също ще получиш обещетение по гражданска отговорност защото не си виновен ако нямаш каско.съди ги нищо че са дипломати ти съдиш КАТ а не дипломатите а в съда винаги се осират тъпите катаджий.знам го от опит.
          успех колега и не се оставяй ще дадеш някой лев за адвокат но ще спестиш доста повече.
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Подписа ли акта...?
            акта и да не го подпише файда няма пак ще има наказателно даже най големия размер за нарушението защото го оспорва.обжалва се постановлението с жалба директно до съда.на гишето ще му обяснят как да я напише.за КАТ
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              1. Виж по кой член са ти написали акт, за да знаеш, какво ще бъде наказанието.
              2. АКО ти се занимава, НАЙ-малкото си направи консултация с адвокат по случая - ще ти струва не повече от 50лв. да ти обясни, какво може и какво не може да се направи в този случай.
              3. Имаш копие от протокола и каското ще ти покрие щетата, т.е. единствения ти разход ще бъде по наказателното постановление, а дори и за него може да останат пари от каското
              4. Мисли трезво и НЕ прибързвай със заключенията, за да не патиш после - знаеш, че дипломатите се ползват със стабилни връзки и може да си навлечеш и други неприятности.
              Подкрепям колегата! Обърнете се към адвокат. То е ясно, че няма да ги накажат, но поне ще сте наясно дали имате някакъв шанс да избегнете Вие наказанието.
              Успех и стискам палци!
              Have A Nice Day
              o/_______\o
              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
              []=о===о=[]

Comment

Илянка съди ги тия мизерници.От някъде трябва да се почне,защото ако продължават така тарикатчетата в наща "държава" да си правят квото си искат,а ние обикновените българи все да го ядем,няма да се оправим.Там нямам връзки толкова,но ако трябва нещо помощ за алфонсо казвай
                Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                  Подкрепям колегата! Обърнете се към адвокат. То е ясно, че няма да ги накажат, но поне ще сте наясно дали имате някакъв шанс да избегнете Вие наказанието.
                  Успех и стискам палци!
                  Говорил съм още след ПТП-то ако не бяха дипломати имам връзките и хората щях на 100% да съм невинен , а колкото за книжката преди да излезе постановлението ще мина по друга процедура ... Съветваха ме да не се занимавам щото точно срещу тези шанса да загубя в този случай е над 70% така че няма смисал да се набутвам зверски.. по добре да си оправя колата и да си купя 2-3 кутии рапидки да си ръся пред посолствата ....
                  Преживявям някак си нервата .... ама сега вече наистина няма начин да ме накарат да си платя данъка няма такъв вариант ... много против скапаната ни държавица съм.... за мен вече няма да има закони ...

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
                    Илянка съди ги тия мизерници.От някъде трябва да се почне,защото ако продължават така тарикатчетата в наща "държава" да си правят квото си искат,а ние обикновените българи все да го ядем,няма да се оправим.Там нямам връзки толкова,но ако трябва нещо помощ за алфонсо казвай
                    Ми знаеш кво ми трябва калници капак и броня бордо ...
                    десен фар с мигача единия халоген някви дрънкулки .... и трябва да звънна да ми кажат кви глупости още ама тва са най важните неща .... и маската мерси за предложението

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                      на 07.04.2009... преживях доста тежко ПТП... Някакви дипломати газари минаха на червено и ме размазаха... за щастие на мен нищо ми няма , освен че ме понаболява от колана, изкараха ме виновен за ПТП-то все пак са дипломати ... Колата е на гъз направо съм болен ... Но състоянието е нито да я правя нито да не я прая .... и затва я вкарах в сервиз ....ще се прави ...
                      ПАЗЕТЕ СЕ ОТ СКАПАНИТЕ ЧЕРВЕНИ НОМЕРА, ПРИ ПТП ВИНАГИ ВИЕ ЩЕ СТЕ ВИНОВНИ!!!
                      Деба скапаната държава деба!!! Имах и свидетели които потвърдиха че оня смотаняк минава на червено но не аз съм виновен ..... от нерви не съм спал 2 вечери Акта ще ми е около 200++ лева и книжката за 1 месец
                      Затва сега като минеш покрай дипломатска кола, с пирончето я обиколи 2-3 пъти......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Съжалявам за станалото, брат. Безумна е нашата държава! Малоумие след малоумие... ДОКОГА?
                        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Докато се оправяме всеки за себе си и не проумеем, че ако Вуте е зле в крайна сметка ние можем да станем като него
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Абе фара,маската и тея неща дето се редят можеш да ги намериш,но гледай да оправиш роговете,щото бая е кривнала много са меки...
                            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
                              Абе фара,маската и тея неща дето се редят можеш да ги намериш,но гледай да оправиш роговете,щото бая е кривнала много са меки...
                              Роговете ще ги оправят колата ще я качват на докер ... ама и другите работи не мога да ги намеря вчера ходя при италянеца няма никой ... само един капак с моя цвят и той гаден ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                                Говорил съм още след ПТП-то ако не бяха дипломати имам връзките и хората щях на 100% да съм невинен , а колкото за книжката преди да излезе постановлението ще мина по друга процедура ... Съветваха ме да не се занимавам щото точно срещу тези шанса да загубя в този случай е над 70% така че няма смисал да се набутвам зверски.. по добре да си оправя колата и да си купя 2-3 кутии рапидки да си ръся пред посолствата ....
                                Преживявям някак си нервата .... ама сега вече наистина няма начин да ме накарат да си платя данъка няма такъв вариант ... много против скапаната ни държавица съм.... за мен вече няма да има закони ...
                                Ей.. все недоволни.. Ама и ти си същия, щото спомена за стабилните си връзки в КАТ.. Писна ми само да се плюе по тая държава! Като не ви харесва знаете къде е границата- сега поне е лесно да емигрира човек!

По темата- обжалваш в съда и акта ти пада 100%, а това, че са дипломати няма значение. То после за тях няма да има последствия, но поне твоя акт ще падне и няма да плащаш глоба и да ти взимат точки.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X