Известие

Collapse
No announcement yet.

Дипломати...птп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

пак казвам - дипломатическата кола не е защитена от ЗДП, но има неофициално заповед да не им се пише акт и да не се спират защото после веднага посолството пуска протестна нота! това са дипломатически отношения и вервай ми на държавата й дреме на кура за тебе когато попаднеш в дипломатически скандал. посъветвай се с адвокат. много е важно също на кой дипломат от коя държава е колата. има и вариант 2 - пишеш до медии - наши и техни за скандала и дигаш шум до небето. обаче могат да ти скочат на врата жестоко! помисли! ако искаш да дигаш шум мога да ти помогна със съвети и контакти във медии и т.н.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Няма никаъв смисъл да се занимаваш,просто нямаш шанс.Един приятел преди години го отнесе ПИЯН дипломат на Дондуков,който караше по линиите на трамвая,обаче насрещните,мина на червено на Раковска,и отнесе предницата на Типото.Дойде КАТ,и писаха акт на моя човек за отнемане на предимство и ПТП,независимо от показанията на дрегераПосле се консултира с адвокат,ходене по мъките 1 година,и накрая даже не взе пари от гражданската,защото беше виновен

Всички знем че 90% от законите на скъпата ни родина са писани от некой пълен тъпанар,който заслужава да бъде разпнат,и замерян с домати докато умре
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Няма никаъв смисъл да се занимаваш,просто нямаш шанс.Един приятел преди години го отнесе ПИЯН дипломат на Дондуков,който караше по линиите на трамвая,обаче насрещните,мина на червено на Раковска,и отнесе предницата на Типото.Дойде КАТ,и писаха акт на моя човек за отнемане на предимство и ПТП,независимо от показанията на дрегераПосле се консултира с адвокат,ходене по мъките 1 година,и накрая даже не взе пари от гражданската,защото беше виновен

Всички знем че 90% от законите на скъпата ни родина са писани от некой пълен тъпанар,който заслужава да бъде разпнат,и замерян с домати докато умре
        Затва говорим същата история е и при мен... съветвах се с адвокати и просто шанса да загубя е над 70% просто няма смисал да наливам излишни пари... по добре да ги вложа в ремонта на колата че е в едно такова положение нито да я правя нито да не я правя .... А на части да я продавам мъка - ако за 1 седмица ще я раздухам цялата съм навитак и ако ще и взема поне 2000лв ама много съмнително... затва ще карам 146 на цената на 156 ...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          Затва говорим същата история е и при мен... съветвах се с адвокати и просто шанса да загубя е над 70% просто няма смисал да наливам излишни пари... по добре да ги вложа в ремонта на колата че е в едно такова положение нито да я правя нито да не я правя .... А на части да я продавам мъка - ако за 1 седмица ще я раздухам цялата съм навитак и ако ще и взема поне 2000лв ама много съмнително... затва ще карам 146 на цената на 156 ...

Ти кой мислиш, че не може да осъдиш? Ако обжалваш наказателното постановление в съда то ще падне 100% щом имаш свидетели и адвоката, който ти казва обратното да си завре дипломата отзад. Няколко пъти вече мои много близки приятели го правят и им отпада акта. А разходите ти няма да са повече от 200 лв, колкото е и акта, защото е точно за един ден работа това на адвоката. На дипломата така или иначе няма да му напишат акт, ама теб това така или иначе не те грее. Това, че на теб ти отпада наказателното постановление не означава автоматично, че то трябва да се препише на някой друг!!!
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Ти кой мислиш, че не може да осъдиш? Ако обжалваш наказателното постановление в съда то ще падне 100% щом имаш свидетели и адвоката, който ти казва обратното да си завре дипломата отзад. Няколко пъти вече мои много близки приятели го правят и им отпада акта. А разходите ти няма да са повече от 200 лв, колкото е и акта, защото е точно за един ден работа това на адвоката. На дипломата така или иначе няма да му напишат акт, ама теб това така или иначе не те грее. Това, че на теб ти отпада наказателното постановление не означава автоматично, че то трябва да се препише на някой друг!!!
            Да но не мога да се съглася че 100% пада + тва ако рискувам кво става акта вместо 200 може да стане 400лв Консултирах се с двама и ми казаха че няма сми да водя дела ... и да обжалвам а до 7ми май има време може и друго да реша до тогава

Comment

А разходите ти няма да са повече от 200 лв, колкото е и акта, защото е точно за един ден работа това на адвоката.
              Е какъв е смисъла тогава - ще дадеш 200 лв за да си спестиш 200.....разликата е че ако не правиш нищо ще си спестиш доста време, и кофти емоции.....псуването на държавата отделно......а да....точки и време без книжка.....виж това не го сметнах.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

В момента се боря с пдобен случей,само че с пешеходец.И адвоката (специално препоръчан,защото се занимава само с ПТП-та)ми поиска 500лв. за досъдебно производство и шансове 50:50 и ако влезе в съд още(не знам колко...),но ще се боря защото оная овца иска 5000лв. и то при условие,че е 100% виновна,само защото гражданската ми е изтекла 10дни преди това(за което си понасям наказанието,но нищо повече).

И в повечето случеи когато се ползват връзки е за да ни се покажат малките вратички през които минават само големите ,а за нас въобще не съществуват.

А ако някой ми каже ,че живее прекрасно и нищо не го дразни в България ..... от мен едно голямо БРАВО,ЕВАЛА и тн.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

.

аз мисля че трябва да смърди цялата история и то много.приказки от сорта "наведена глава сабя не я сече" вече не са актуални.след като нямаш вина,държавата в лицето на "кат" не са обективни и адвокатите са страхливци: остава ти телевизията.господарите на ефира биха те изслушали,мисля.или приемаш фактите и така.

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                    аз мисля че трябва да смърди цялата история и то много.приказки от сорта "наведена глава сабя не я сече" вече не са актуални.след като нямаш вина,държавата в лицето на "кат" не са обективни и адвокатите са страхливци: остава ти телевизията.господарите на ефира биха те изслушали,мисля.или приемаш фактите и така.
                    Ами най малкото което е за акта ще се дига аларма и ще гледам да падне ... съседа ми е адвокат жена му е няква шефка и тя в кат и обещаха че ще хвърлят едно рамо ....

Comment

Ако не Господарите - пробвай при Слави ... Поне яко шум ще се вдигне мамицата им мръсна ...
                      Дае. и дипломатите нас..ни - да не са извънземни някакви ? Закона го пази, ма до някъде - и тва че колата му се счита за територия на неговата държава, не означава че не трябва да се подчинява на НАШИТЕ закони !!!
                      Не оставяй нещата така, колега - търси си правата !
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Твоите приятели са обжалвали актове,но не за катастрофи с дипломатиВие не разбрахте ли че срещу шибаните закони,на шибаната ни родина понякога е безмислено да се боримКогато беше случая на моя приятел,говорих с на един друг френд майка му,която беше културно пресаташе в Брюксел,тя ми каза в чужда държава,дипломата немогат да го пипнат,даже ако извърши убииство,могат само да го екстрадират,нямат право да го съдят,в родината му решават какво да го правят.Естествено в повечето случаи ги помилват,и потулват случаите

П.С.Като гледам стана поредната тема дето 90% от писалите само лаят-направи това,направи онова
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Нищо не мога да направя - Дипломатите имат имунитет ... само ще ми помогнат или по скоро ще се опитат да ми помогнат да ми се намали наказанието или въобще да ми падне акта .... тва е единственото нещо което може да се направи в случая И естествено алармата ама колкото и аларма да дигам нищо няма да се получи ...

Comment

Колега обжалвай, дори и без адвокат.
                            Last edited by soldier; d.m.y г., 22:27.

Comment

абе хора вие не разбрахте ли, че ако евентуално се стигне до съд....Той ще се съди с катаджията, който му е писал акта...Демек той НЕ е съгласен с това, което куката му е написал като обвинение.
                              Сега ще ви кажа какво следва : Отиваш на съд...призовават ти свидетеля/ите...Викат катаджията...( той не идва естествено ) викат свидетелите на катаджията ( те също не идват, защото са други негови колеги...). На тях им се начислява глоба за неявяване в съда ( едва ли я плащат..)... И така, ако 3 пъти не се явят ( както става в повечето случаи...) ТИ печелиш делото...АКТА ти пада и нямаш наказание и глоба.......ОК>?!?
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

А пък ако куките дойдат, 100% са УбъркЪли нещо в акта и пак пада...
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X