Известие

Collapse
No announcement yet.

Дипломати...птп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Не не казах за скъсания акт преди доста време...
    тук случая беше че плъзна копието за мен плътно до вратата за да падне на земята.Като се наведох и ме напсува.Беше се вбесил от факта че пиша възражение за часа и това че са на тротоар зад дърво
    Абе гадове са една част от тях, значи, аз скоро не съм обжвал, преди /преди 7 години /първо го обжалвах пред началника на КАТ, в тридневен срок /работни дни/ от съставянето на акта, след това се пускаше обжалване до съда и КАТ, това ставаше на гишето в КАТ, те са длъжни да имат разлепени образци и указания.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Има господ за всичко убедих се фани ги и ги усъди ще успееш стискам палци отностно дипломатите на твое място бих затепал па после ще лежа некой друг месец ма нема да ме яд поне ....
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
        Има господ за всичко убедих се фани ги и ги усъди ще успееш стискам палци отностно дипломатите на твое място бих затепал па после ще лежа некой друг месец ма нема да ме яд поне ....
        Въобще няма да се занимавам, едиствено може да реша да си правя пишки с рапидки... всичко се връща!Оня беше дърт 47 набор няма да издържи още много!
        ВАЖНОТО Е ЧЕ АЛФАТА ВЕЧЕ Е В ДВИЖЕНИЕ! ДОРИ СТАНА ПО СВЕЖА ОТ ПРЕДИ!

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          ВАЖНОТО Е ЧЕ АЛФАТА ВЕЧЕ Е В ДВИЖЕНИЕ! ДОРИ СТАНА ПО СВЕЖА ОТ ПРЕДИ!
          Ей тва е най - важното.........дипломатите да правят вятър с уста.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
          X