Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дипломати...птп
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТвоите приятели са обжалвали актове,но не за катастрофи с дипломатиВие не разбрахте ли че срещу шибаните закони,на шибаната ни родина понякога е безмислено да се борим
Когато беше случая на моя приятел,говорих с на един друг френд майка му,която беше културно пресаташе в Брюксел,тя ми каза в чужда държава,дипломата немогат да го пипнат,даже ако извърши убииство,могат само да го екстрадират,нямат право да го съдят,в родината му решават какво да го правят.Естествено в повечето случаи ги помилват,и потулват случаите
П.С.Като гледам стана поредната тема дето 90% от писалите само лаят-направи това,направи оноваLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеРазликата е....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ами всъщност акта е по чл.37 ал. 11 скъсах си задницата от търсена на тва нещо .. намирам само чл. 37 но алинея 11 няма никъде .... акта ще го обжалвам ... само да излезе наказателното постановление т.е. след 7ми майСега се прибирам с някъв таксиджия който караше каруца дачия и като започна да оплюва алфите ми идваше да да го прекарам през кварталните улички и както бях отзад просто да слезна и да си хвана пътя без да му дам стотинка но не съм такъв ... старая се да бъда коректен ....
Comment
-
Колега,ще прощаваш че ти цапам темата.
Случката е следната:днес на бул.Ситняково на Румънското посолство...в задръстването правя път на линейка.Пред мен светва червено,и аз спирам.Тръгвам нормално,даже бавно защото има много пропаднали канали.С мои колега съм,които мрази да го возят бързо.40-50 метра по-надолу ме спират.Викат ме при радара,като аз вече съм видял и на телефона и на дисплея,на колата и на този на колегата колко е часа.Катаджията ми показва на радара 74км/час?!?!?!
А часовника на радара показва 11 и 39ч.,три часовника показват 11 и 44ч.При което аз го питам дали му приличам на линейка.Съответно в акта написах че имам възражения при показанията на радара и това че те са спрели в нарушение на тротоар зад кофи и дърво,и не ги виждам.При което пишещият хвърля копието на земята и ми казва: "Мноо си отворен мама ти деба".
Принципно аз съм много избухлив и нервен,но си наложих да се въздържа.Каква е процедурата сега?Трябва да мине месец да излезне постановлението и да се явим в съда?Адвокат трябва ли ми,или ще бъде назначен служебен?
До сега вече 13 години,само един път съм имал възражение че ми искат 20лв.и катаджията скъса акта и не съм запознат с процедуратаLast edited by Linkestis; d.m.y г., 13:13.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеКолега,ще прощаваш че ти цапам темата.
Случката е следната:днес на бул.Ситняково на Румънското посолство...в задръстването правя път на линейка.Пред мен светва червено,и аз спирам.Тръгвам нормално,даже бавно защото има много пропаднали канали.С мои колега съм,които мрази да го возят бързо.40-50 метра по-надолу ме спират.Викат ме при радара,като аз вече съм видял и на телефона и на дисплея,на колата и на този на колегата колко е часа.Катаджията ми показва на радара 74км/час?!?!?!
А часовника на радара показва 11 и 39ч.,три часовника показват 11 и 44ч.При което аз го питам дали му приличам на линейка.Съответно в акта написах че имам възражения при показанията на радара и това че те са спрели в нарушение на тротоар зад кофи и дърво,и не ги виждам.При което пишещият хвърля копието на земята и ми казва: "Мноо си отворен мама ти деба".
Принципно аз съм много избухлив и нервен,но си наложих да се въздържа.Каква е процедурата сега?Трябва да мине месец да излезне постановлението и да се явим в съда?Адвокат трябва ли ми,или ще бъде назначен служебен?
До сега вече 13 години,само един път съм имал възражение че ми искат 20лв.и катаджията скъса акта и не съм запознат с процедуратаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеКолега,ще прощаваш че ти цапам темата.
До сега вече 13 години,само един път съм имал възражение че ми искат 20лв.и катаджията скъса акта и не съм запознат с процедурата
2. Делото не е наказателно, та да ти назначават служебен адвокат, така че или ще ти трябва или сам ще се защитаваш.
3. Идиоти има навсякъде- макар че това едвали ще ти помогне.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение1. Трябваше да напишеш, че часовника на радара и твоя не са съвпадат.
2. Делото не е наказателно, та да ти назначават служебен адвокат, така че или ще ти трябва или сам ще се защитаваш.
3. Идиоти има навсякъде- макар че това едвали ще ти помогне.
По точка 2..това исках да знам.Благодаря
Колкото до идиотите,то този не беше такъв,мисля че нямам думи за него....
Добре че не го ударих щеше да стане доста неприятно за мен.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Отбележи ,че те е напсувал и го осъди лично за клевета !!!
Кви копелета има в тас държава не е истина направоAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Кретени колкото искаш! Като ти излезе постановлението имаш 7 дневен срок в който можеш да обжалваш и да го осъдиш! Можеш и сам да се защитиш, ако намериш някой който да ти напише точно кво да говориш директно ги съсипваш... без адвокат и процедурата ще ти изезе 2-3 лв колкото за документите! УСПЕХ!Ако ти се занимава ги разцепи!
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеКретени колкото искаш! Като ти излезе постановлението имаш 7 дневен срок в който можеш да обжалваш и да го осъдиш! Можеш и сам да се защитиш, ако намериш някой който да ти напише точно кво да говориш директно ги съсипваш... без адвокат и процедурата ще ти изезе 2-3 лв колкото за документите! УСПЕХ!Ако ти се занимава ги разцепи!sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТи съмняваш ли се??Значи сега седя и си мисля,псувнята ще я преглътна,обаче това че ме прави на луд със скорост засечена от линейка няма да го бъде.Last edited by fred; d.m.y г., 20:34.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеСрока е 14 дни май, аз съм отменял акт от съда без никакви адвокати, не говоря за сложен случай, писа ми че съм минал на червено.Но в твоя случай май е скъсал акта, освен това сега актове под 5 или 100 лв май не се обжалват.Но ако можеш съд до край, нищо не губиш, това са административни дела, няма такси, а чрез дело например на българин живеещ във ФРанция се отмени акциза, така е
тук случая беше че плъзна копието за мен плътно до вратата за да падне на земята.Като се наведох и ме напсува.Беше се вбесил от факта че пиша възражение за часа и това че са на тротоар зад дървоsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment