Известие

Collapse
No announcement yet.

каде си пълните авто климатиците с фреон?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Извинявам се, че се намесвам ама малко да ¨Живна¨ темата та въпроса ми е аз нямам климатик на мойта това мисля, че е решение a, а и няма нужда от зареждане.
    Attached Files
    Spin City!

Comment

Мисля че с това ще изкъртиш всички душ кабини,мивки и тем подобни около теб :
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
        12. Сервиз за авто климатици "ИРИС" . Координати АДРЕС: г.София,кв.Княжево бул.Цар Борис ІІІ, №: 272 (между предпоследната и последна спирка на трамвай №: 5)ТЕЛ: 02-9631224,9630859 МОБИЛНИ: 0888 551270, 0888 400993

Тоя сервиз е патньор на Клуба, но изчакай колегите от София да си кажат мненията.
        Аз ходя там и за 2-те коли и съм с отлични впечатления. Човекът е много внимателен, много разбира, отзивчив е и не на последно място ... работи до 21 ч. в работните дни, а също и в събота. Поне за мен това е мнооого голям плюс.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Аз ходих в Надежда 4 до сладкарница "Кери Ан" и съм много доволен взимат по евтино от на другите места и си разбират от работата. телефона им е. 0888853553
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ
            Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

като ходите да си пълните климата 1во попитайте дали отстраняват евентуални проблеми или просто си пълнят щот преди 2г братчеда реши да си пълни фреонче на омегата която я беше взел без,и я напълни.на сутрента трябваше да откара детето си от добрич до варна за операция(м/у другото само заради това го напълни) и след около 5мин.работа на колата никакви признаци за работещ климатик.отива в сервиза за рекламация а онзи му отвърнал че на табелата пише зареждане а не ремонт.имал пробив в системата и 80кинта хвръкнали по дяволите.вдигнал пара ама.....това си е.

Comment

да така аз живея в Лозенец и мисла да посетя това момче , на свети наум щом работи точно да го живне климатика , е да си карам с кеф бойдисаното 33

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                  да така аз живея в Лозенец и мисла да посетя това момче , на свети наум щом работи точно да го живне климатика , е да си карам с кеф бойдисаното 33
                  това бургаското лозенец ли е?

Comment

това е квартал на софия дано момчето е добро

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                      като ходите да си пълните климата 1во попитайте дали отстраняват евентуални проблеми или просто си пълнят щот преди 2г братчеда реши да си пълни фреонче на омегата която я беше взел без,и я напълни.на сутрента трябваше да откара детето си от добрич до варна за операция(м/у другото само заради това го напълни) и след около 5мин.работа на колата никакви признаци за работещ климатик.отива в сервиза за рекламация а онзи му отвърнал че на табелата пише зареждане а не ремонт.имал пробив в системата и 80кинта хвръкнали по дяволите.вдигнал пара ама.....това си е.
                      Има ги такива дебили,а освен пробив,ако има нещо за ремонт-компресор,запушване,О-пръстени и др.неща пак се оправдават.Така в Перник доста известна фирма за автоклиматици и други неща по колите няма да и казвам името има доста интересни случки-та чак е взела парите на човек за пълнене на климатик,а колата му всъщност НЯМА.Има само изкарано на таблото копче евентуално ако си слага след време.Цялата врътка е била,че са му го "пълнили" есента и то е било студено навън и така са го омагъосали.Няма да ви казвам как изфуча с 200 като му казахме Така че,много внимавайте-вече всеки втори се "опитва" да пълни климатици и да взима сладки пари.
                      Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

е то е ясно ако не се свърше работа и се вземат пари какво ще последва.....

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                          това бургаското лозенец ли е?
                          Не, старозагорското

Заралиите знаят защо
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Сега ми прави впечатление навсякъде некви обяви от рода-Пълнене на автоклиматици с последна дума на техниката машини-сами зареждат,източват маслото,дозират,сигурно и семеринга на компресор могат да сменят и по една с*ирка на клиента да направят...не разбира ли "майстора",колкото и техника да има все тая.Скоро ходих до един гуми център да ми изправят джантите,там имаше ебаси новите и професионални машини,дето улесняват яко работата,ма като бачкат некви наркоманчета дето и болтовете на джантите забравят да натегнат и после изпадат гумите в движение(реален случай) бягайте далече
                            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Подновявам темата. Днес бях в Ирис за профилактика и пълнене на климатика. Много съм доволен от отношението, свършената работа и от резултата.
                              '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Ми аз след няколко години нямах явно нужда от пълнене, но посетих Лисан сервиз, в частност колегата Kuker /Калин/ , който тури малко фреон и съм доволен от отношението му.
                                Last edited by fred; d.m.y г., 19:11.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X