Извинявам се, че се намесвам ама малко да ¨Живна¨ темата та въпроса ми е аз нямам климатик на мойта това мисля, че е решение a, а и няма нужда от зареждане.
Известие
Collapse
No announcement yet.
каде си пълните авто климатиците с фреон?
Collapse
X
-
Мисля че с това ще изкъртиш всички душ кабини,мивки и тем подобни около теб :sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение12. Сервиз за авто климатици "ИРИС" . Координати АДРЕС: г.София,кв.Княжево бул.Цар Борис ІІІ, №: 272 (между предпоследната и последна спирка на трамвай №: 5)ТЕЛ: 02-9631224,9630859 МОБИЛНИ: 0888 551270, 0888 400993
Тоя сервиз е патньор на Клуба, но изчакай колегите от София да си кажат мненията.
Comment
-
като ходите да си пълните климата 1во попитайте дали отстраняват евентуални проблеми или просто си пълнят щот преди 2г братчеда реши да си пълни фреонче на омегата която я беше взел без,и я напълни.на сутрента трябваше да откара детето си от добрич до варна за операция(м/у другото само заради това го напълни) и след около 5мин.работа на колата никакви признаци за работещ климатик.отива в сервиза за рекламация а онзи му отвърнал че на табелата пише зареждане а не ремонт.имал пробив в системата и 80кинта хвръкнали по дяволите.вдигнал пара ама.....това си е.
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеда така аз живея в Лозенец и мисла да посетя това момче , на свети наум щом работи точно да го живне климатика , е да си карам с кеф бойдисаното 33
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениекато ходите да си пълните климата 1во попитайте дали отстраняват евентуални проблеми или просто си пълнят щот преди 2г братчеда реши да си пълни фреонче на омегата която я беше взел без,и я напълни.на сутрента трябваше да откара детето си от добрич до варна за операция(м/у другото само заради това го напълни) и след около 5мин.работа на колата никакви признаци за работещ климатик.отива в сервиза за рекламация а онзи му отвърнал че на табелата пише зареждане а не ремонт.имал пробив в системата и 80кинта хвръкнали по дяволите.вдигнал пара ама.....това си е.Така че,много внимавайте-вече всеки втори се "опитва" да пълни климатици и да взима сладки пари.
Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениетова бургаското лозенец ли е?
Заралиите знаят защо
Comment
-
Сега ми прави впечатление навсякъде некви обяви от рода-Пълнене на автоклиматици с последна дума на техниката машини-сами зареждат,източват маслото,дозират,сигурно и семеринга на компресор могат да сменят и по една с*ирка на клиента да направят...не разбира ли "майстора",колкото и техника да има все тая.Скоро ходих до един гуми център да ми изправят джантите,там имаше ебаси новите и професионални машини,дето улесняват яко работата,ма като бачкат некви наркоманчета дето и болтовете на джантите забравят да натегнат и после изпадат гумите в движение(реален случай) бягайте далечеAlfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Comment