Известие

Collapse
No announcement yet.

днеска щях да извърша нещо много страшно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

много неприятно
    тук в Пазарджик не вчера а завчера
    един татко си изкарва колата от гаража
    а майката изпуска детето и бащата го прегазил на място
    .... трагедия ... внимавайте много около училища и детски градини
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Мен не ме е страх от абсолютно нищо друго докато шофирам, освен да не блъсна човек - това ми е най-големия страх при шофирането
      Не знам, защо разсъждавам по този начин, като и след катастрофа с друга кола мога да причиня невероятни мъки на невинни хора, но е факт, че само от блъскането на пешеходец ме е страх!
      Мда, подобното е и с мен, и като пешеходец винаги предпочитам да давам път на колите, отколкото като шофьор на пешеходците когато не пресичат като ората - натискам клаксона дълго и продължително.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Какво го мислиш едно цигане , те са много едно по малко или повече , то няма да се усети. Това в кръга на шегата , доста неприятна ситуация трябва доста да се внимава. Аз кат гледам в студентски град как карат силят се из уличките а хора на всякъде не знаеш от каде ще ти искочи някой ама пуста гъзария ще убие някои.Колега важното е че всички за живи и здрави другото, каквото сабя покаже.

Comment

Колеги,много неща се казаха,но Рибата беше най точен.Законите в европа не ни питат,какви местни обичаи имаме.
          Духайте и стъпвайте!
          Така казват мъдрите Златоградчани
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

става 2 дни слушам радиото и тв за изчезнал от местопроизшествие макар че си е чиста лудост.преди 3-4г комшията ми с шкода фелиция се спускал по баира от златните към варна и изведнъж някакъв клошар се хвърлил към колата.за да не го блъсне комшото за малко не се отрепа а шкодака беше помлян.

Comment

Working...
            X