Последни новини по темата ... Вчера ходихме в КАТ , на кръв е показало 0.2 .Върнаха му талона на книжката на малкия ,но не и книжката , защото ,доктора е забравил да напише часа ,в който е взета кръвната проба. Ходихме до първа градска ,да му издадат сл.бележка ,но докторите там ,казаха ,че трябвало от КАТ да дойдат да проверят регистъра и кога е взета пробата. Днес най-вероятно ,ще се изясни и ще върнат и книжката . Колкото до застрахователите , вече направиха първия оглед ,другата седмица ще правят втория. Къде е по добре да се прави колата според вас - застахователите да си я правят ,или да платят по експертна оценка ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Краят на още една Алфа Ромео :(:(
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеПоследни новини по темата ... Вчера ходихме в КАТ , на кръв е показало 0.2 .Върнаха му талона на книжката на малкия ,но не и книжката , защото ,доктора е забравил да напише часа ,в който е взета кръвната проба. Ходихме до първа градска ,да му издадат сл.бележка ,но докторите там ,казаха ,че трябвало от КАТ да дойдат да проверят регистъра и кога е взета пробата. Днес най-вероятно ,ще се изясни и ще върнат и книжката . Колкото до застрахователите , вече направиха първия оглед ,другата седмица ще правят втория. Къде е по добре да се прави колата според вас - застахователите да си я правят ,или да платят по експертна оценка ?
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеАко ти дадат пари най-вероятно няма да стигнат за ремонта, ако пък я оставиш там, ще те мотаят доста време.
2 калника
преден капак
изпъване на рогове
2 фара
броня с решетки
халогенни фарове
носач-десен с тампони ,шарнир ,стаб щанга,биялетки ..а бе отпред от дясно всичко
радиатор климатик
радиатор воден
маската под капака
буфер
една джанта
...
това е на първо четене ,ама мисля ,че няма да има друго ,освен куплонзи капачки на халогените ей такива простотиики
имайки предвид ,че работата е без пари ,щото ние ще си я правим ,идпъването също ,тва са парите за части според мен
всичко ще се купува от форума и най вече от един човек ,той си знае кой е
Comment
-
Работил съм точно застраховане ако кажеш по експретна оценка ще те мотаят ,съма време това е евтина кола и няма да дадат почти никви пари най добре те да я правят в техен сервиз ще почакате 1 месец но ще направят колата ,това е най доброто решени за случая.
Comment
-
бе не знам колко ще платят по експертна оценка ,но преди година ,за едно огледало ми дадоха БУЛ ИНС 349 лева ,а аз си го купих от алекс ауто за 75 ..затова си мисля ,че трябва да дадат нЕкой лев ,както си треа. Още повече ,че е застрахована на 9000 лева все пак ...ама де да знам ,затва питам по знаещите да изкажете мнения
Колкото до коментарите ,на колегите ,които не вярвааха ,че ще изплатят застраховката... и ,че за млади шофери било 0.2 промила , да кажа ,че това не е прието още на второ четене и като гледам застрахователите , ще си платят .поне ,засега не са казали нищо -приеха си щетата
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениебе не знам колко ще платят по експертна оценка ,но преди година ,за едно огледало ми дадоха БУЛ ИНС 349 лева ,а аз си го купих от алекс ауто за 75 ..затова си мисля ,че трябва да дадат нЕкой лев ,както си треа. Още повече ,че е застрахована на 9000 лева все пак ...ама де да знам ,затва питам по знаещите да изкажете мнения
Колкото до коментарите ,на колегите ,които не вярвааха ,че ще изплатят застраховката... и ,че за млади шофери било 0.2 промила , да кажа ,че това не е прието още на второ четене и като гледам застрахователите , ще си платят .поне ,засега не са казали нищо -приеха си щетата
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениезначи в момента бул инс са в много лошо състояние и ти гарантирам,че повече от 1500 лева няма да ти дадат , а ако им я оставиш в тандер ще ти я направят и пръснат и ще е хубава с нови части просто малко търпение
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеТочно в Тандер си оставиха рьцете на мойта.
Стефане,помисли за вариянт на части!
тая опция съществуваше ,ако я бяха писали тоталка
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеМариански , да я продавам на части ли ?няма смисъл ,тя не е крива
тая опция съществуваше ,ако я бяха писали тоталка
Според мен е по добре да си вземат парите и да си я правят там кьдето и ще изискват да стане ок.0888515205
Comment
-
Момчета...и моята Делта не беше много крива...и удара беше по-тежък, но съсредоточен само в ляво, та от ламарините съм купувал само Калник и броня,а от вътрешностите само едно казанче за чистачките и един Интеркулер... излезе ми към 3000лв ремонта, то не бяха дозери, то не бяха чудесии.И мога да ви кажа, че това сега не е същата кола, каквато беше....не си струва да се правят толкова удряни коли, после все нещо хлопа и скърца и не е точно напаснато...
А и тая така като я гледам може и да е изкривена някъде....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеМомчета...и моята Делта не беше много крива...и удара беше по-тежък, но съсредоточен само в ляво, та от ламарините съм купувал само Калник и броня,а от вътрешностите само едно казанче за чистачките и един Интеркулер... излезе ми към 3000лв ремонта, то не бяха дозери, то не бяха чудесии.И мога да ви кажа, че това сега не е същата кола, каквато беше....не си струва да се правят толкова удряни коли, после все нещо хлопа и скърца и не е точно напаснато...
А и тая така като я гледам може и да е изкривена някъде....0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеМомчета...и моята Делта не беше много крива...и удара беше по-тежък, но съсредоточен само в ляво, та от ламарините съм купувал само Калник и броня,а от вътрешностите само едно казанче за чистачките и един Интеркулер... излезе ми към 3000лв ремонта, то не бяха дозери, то не бяха чудесии.И мога да ви кажа, че това сега не е същата кола, каквато беше....не си струва да се правят толкова удряни коли, после все нещо хлопа и скърца и не е точно напаснато...
А и тая така като я гледам може и да е изкривена някъде....
Comment
Comment