Известие

Collapse
No announcement yet.

Краят на още една Алфа Ромео :(:(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Последни новини по темата ... Вчера ходихме в КАТ , на кръв е показало 0.2 .Върнаха му талона на книжката на малкия ,но не и книжката , защото ,доктора е забравил да напише часа ,в който е взета кръвната проба. Ходихме до първа градска ,да му издадат сл.бележка ,но докторите там ,казаха ,че трябвало от КАТ да дойдат да проверят регистъра и кога е взета пробата. Днес най-вероятно ,ще се изясни и ще върнат и книжката . Колкото до застрахователите , вече направиха първия оглед ,другата седмица ще правят втория. Къде е по добре да се прави колата според вас - застахователите да си я правят ,или да платят по експертна оценка ?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      Последни новини по темата ... Вчера ходихме в КАТ , на кръв е показало 0.2 .Върнаха му талона на книжката на малкия ,но не и книжката , защото ,доктора е забравил да напише часа ,в който е взета кръвната проба. Ходихме до първа градска ,да му издадат сл.бележка ,но докторите там ,казаха ,че трябвало от КАТ да дойдат да проверят регистъра и кога е взета пробата. Днес най-вероятно ,ще се изясни и ще върнат и книжката . Колкото до застрахователите , вече направиха първия оглед ,другата седмица ще правят втория. Къде е по добре да се прави колата според вас - застахователите да си я правят ,или да платят по експертна оценка ?
      Ако ти дадат пари най-вероятно няма да стигнат за ремонта, ако пък я оставиш там, ще те мотаят доста време.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
        Ако ти дадат пари най-вероятно няма да стигнат за ремонта, ако пък я оставиш там, ще те мотаят доста време.
        по мои изчисления , ще са нужни около 2000 лева за ремонт ....на пръв поглед трябват :
        2 калника
        преден капак
        изпъване на рогове
        2 фара
        броня с решетки
        халогенни фарове
        носач-десен с тампони ,шарнир ,стаб щанга,биялетки ..а бе отпред от дясно всичко
        радиатор климатик
        радиатор воден
        маската под капака
        буфер
        една джанта
        ...
        това е на първо четене ,ама мисля ,че няма да има друго ,освен куплонзи капачки на халогените ей такива простотиики
        имайки предвид ,че работата е без пари ,щото ние ще си я правим ,идпъването също ,тва са парите за части според мен
        всичко ще се купува от форума и най вече от един човек ,той си знае кой е

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Работил съм точно застраховане ако кажеш по експретна оценка ще те мотаят ,съма време това е евтина кола и няма да дадат почти никви пари най добре те да я правят в техен сервиз ще почакате 1 месец но ще направят колата ,това е най доброто решени за случая.

Comment

Не се хващайте на това , ще сте вътре , и като ти ,я правят застрахователите ще ти сложат нови части купени с техните остъпки ,ама вие си знаете

Comment

доверения сервиз за 1 месец ще я направи гаранция ако искате съвет нещо пиши на лично

Comment

бе не знам колко ще платят по експертна оценка ,но преди година ,за едно огледало ми дадоха БУЛ ИНС 349 лева ,а аз си го купих от алекс ауто за 75 ..затова си мисля ,че трябва да дадат нЕкой лев ,както си треа. Още повече ,че е застрахована на 9000 лева все пак ...ама де да знам ,затва питам по знаещите да изкажете мнения
                Колкото до коментарите ,на колегите ,които не вярвааха ,че ще изплатят застраховката... и ,че за млади шофери било 0.2 промила , да кажа ,че това не е прието още на второ четене и като гледам застрахователите , ще си платят .поне ,засега не са казали нищо -приеха си щетата

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

бе не знам колко ще платят по експертна оценка ,но преди година ,за едно огледало ми дадоха БУЛ ИНС 349 лева ,а аз си го купих от алекс ауто за 75 ..затова си мисля ,че трябва да дадат нЕкой лев ,както си треа. Още повече ,че е застрахована на 9000 лева все пак ...ама де да знам ,затва питам по знаещите да изкажете мнения
                  Колкото до коментарите ,на колегите ,които не вярвааха ,че ще изплатят застраховката... и ,че за млади шофери било 0.2 промила , да кажа ,че това не е прието още на второ четене и като гледам застрахователите , ще си платят .поне ,засега не са казали нищо -приеха си щетата
                  значи в момента бул инс са в много лошо състояние и ти гарантирам,че повече от 1500 лева няма да ти дадат , а ако им я оставиш в тандер ще ти я направят и пръснат и ще е хубава с нови части просто малко търпение

Comment

Точно в Тандер си оставиха рьцете на мойта.
                    Стефане,помисли за вариянт на части!
                    0888515205

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                      значи в момента бул инс са в много лошо състояние и ти гарантирам,че повече от 1500 лева няма да ти дадат , а ако им я оставиш в тандер ще ти я направят и пръснат и ще е хубава с нови части просто малко търпение
                      ясно , разбирам, благодаря . Ще се осланям на вашите преценки . Все пак ще имам опцията да избирам . най вероятно ,ще я оставим да сеправи там

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                        Точно в Тандер си оставиха рьцете на мойта.
                        Стефане,помисли за вариянт на части!
                        Мариански , да я продавам на части ли ?няма смисъл ,тя не е крива
                        тая опция съществуваше ,ако я бяха писали тоталка

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Мариански , да я продавам на части ли ?няма смисъл ,тя не е крива
                          тая опция съществуваше ,ако я бяха писали тоталка
                          В Тандер ми боядисваха калник и предна броня и...след 3 месеца боята се олюпи.Трябваше да си взема кинтите ама ..преебах се тогава.
                          Според мен е по добре да си вземат парите и да си я правят там кьдето и ще изискват да стане ок.
                          0888515205

Comment

Момчета...и моята Делта не беше много крива...и удара беше по-тежък, но съсредоточен само в ляво, та от ламарините съм купувал само Калник и броня,а от вътрешностите само едно казанче за чистачките и един Интеркулер... излезе ми към 3000лв ремонта, то не бяха дозери, то не бяха чудесии.И мога да ви кажа, че това сега не е същата кола, каквато беше....не си струва да се правят толкова удряни коли, после все нещо хлопа и скърца и не е точно напаснато...
                            А и тая така като я гледам може и да е изкривена някъде....
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                              Момчета...и моята Делта не беше много крива...и удара беше по-тежък, но съсредоточен само в ляво, та от ламарините съм купувал само Калник и броня,а от вътрешностите само едно казанче за чистачките и един Интеркулер... излезе ми към 3000лв ремонта, то не бяха дозери, то не бяха чудесии.И мога да ви кажа, че това сега не е същата кола, каквато беше....не си струва да се правят толкова удряни коли, после все нещо хлопа и скърца и не е точно напаснато...
                              Напьлно сьгласен
                              0888515205

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                                не е мръднала от колонките . Само роговете и по точно левия. Не знам как са ти излезли 3000 лева ,салник и казанче и броня .... аз няма да ги купувамнови . а и самобоядисването ще се плаща ..евентуално ,ако невлезем с бояджията внякакъв бартер

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X