Известие

Collapse
No announcement yet.

Краят на още една Алфа Ромео :(:(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми и аз не разбрах, ма то така е с ремонтите, не разбираш как плащаш паричките...
    Но тук ще трябва и радиатор,, вероятно и кулер, 2 калника, броня, капак, решетки, 2 фара, мигачи, халогени, простотии, може някой носач да е крив или нещо друго, щом е било засегнато управлението не се знае какво е положението, да не говорим за на пръв поглед незначителни неща като джанти и гуми.Мен ми още ми е крив гребена на кормилната рейка...и моста ми беше крив.Освен това вътре да пренаредиш всичко, не се знае кой маркуч се е скъсал, коя пластмаска се е откъртила...не се занимавайте, тва е страшен филм.Продайте я на части и с парите от каското и ще купите и по-хубава.От тая алфа има много да се вади и да се продава, и накрая купето на Надин и приключвате

+това винаги ще си личи, че е удряна...демек си остава вечно ваша после, като моята Делтичка...
    Last edited by Satanism; d.m.y г., 11:36.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Абе колега ударена си е много колата, трябва да се сменят много части, така на външен вид си казваш калници, капаци, решедки,..........Аз имах удар миналата година, лятото един прокурор ме удари с една 124-ка, не пия докато или преди да шофирам, но това не му попречи да извика всички дежурни тогава следователи за да ме изкарат мен виновен, както и да е удари греда, не попадна на човека. Та аз я купих колата с застраховка към Бул Инс, ако имам ще прикача снимка да видиш колко беше ударена мойта и ми дадоха 5566лв. Беше застрахована за 10500, но ми се беше отворил еър бег-а и колани, блокирали..... Според мен тази кола ще бъде оценена на тотал. А м/у другото булинс имат някакъв измислен тотал от примерно 55 % и всякакви такива простотии. Не си оставяйте колата в тандер, ако не искате после всякакви лайсни, табла, решедки да скърцат и падат, да се отлепват.........Вземете я по експертна оценка тази щета, лично мнение. Имаме си доста форумни продавачи, от които можеш да си купиш всичко. Там ще ти сложат някакви си калници и капаци, от по 70 лв/бр., казвам ти няма напасване. Аз за мойта си купих всичко оригинално, ще се видим на Невски ще прецените дали се личи нещо. Няма нито един градус изкривяване, но ако на това момче е кривнала, или трябва много добър майстор или в отдел продажби на части.
      Май много се унесох, ама знам какво означава 1 месец на огледи, и още един на майстор!!! Поздрави!!!
      Attached Files
      markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
      Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
      Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
      Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
        Абе колега ударена си е много колата, трябва да се сменят много части, така на външен вид си казваш калници, капаци, решедки,..........Аз имах удар миналата година, лятото един прокурор ме удари с една 124-ка, не пия докато или преди да шофирам, но това не му попречи да извика всички дежурни тогава следователи за да ме изкарат мен виновен, както и да е удари греда, не попадна на човека. Та аз я купих колата с застраховка към Бул Инс, ако имам ще прикача снимка да видиш колко беше ударена мойта и ми дадоха 5566лв. Беше застрахована за 10500, но ми се беше отворил еър бег-а и колани, блокирали..... Според мен тази кола ще бъде оценена на тотал. А м/у другото булинс имат някакъв измислен тотал от примерно 55 % и всякакви такива простотии. Не си оставяйте колата в тандер, ако не искате после всякакви лайсни, табла, решедки да скърцат и падат, да се отлепват.........Вземете я по експертна оценка тази щета, лично мнение. Имаме си доста форумни продавачи, от които можеш да си купиш всичко. Там ще ти сложат някакви си калници и капаци, от по 70 лв/бр., казвам ти няма напасване. Аз за мойта си купих всичко оригинално, ще се видим на Невски ще прецените дали се личи нещо. Няма нито един градус изкривяване, но ако на това момче е кривнала, или трябва много добър майстор или в отдел продажби на части.
        Май много се унесох, ама знам какво означава 1 месец на огледи, и още един на майстор!!! Поздрави!!!

Баце , извини ме ,ама за този удар са ти дали 5 бона?
        Евала начи на застрахователите... на нас треа да ни дадат поне толкова начи .а тея пари ще стигнат за още една дори :)

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Еърбега оскъпява доста щетата...за това са му дали много пари.
          Едно приятелче се удари с Е39ка и му оцениха щетите на 21,000лв, 17000 от които бяха броня, капак 2 фара и n-броя еърбези там беше станала цяла спалня в купето...
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Най добре е на експертна оценка.Взимаш си парите и кеф ти нови,кефти втора употреба части.Ако оставиш колата в техен сервиз-ще те мотат много време и ще си оставят ръцете.
            Преди 2 месеца и аз катастрофирах и ремонта ще ми излезе много по малко от колкото GENERALI ми изплатиха за 20 раб.дни 2 200лв.Купих си нови части и само някой втора ръка.Намерих си майстор,които го познавам и знам,че ще си свърши работата.Другата седмица живот и здраве трябва да е готова.
            Ето я моята колица : Click image for larger version

Name:	09022009354.jpg
Views:	1
Size:	97.9 Килобайта
ID:	2257115

А има случай в който,ако са ти дали малко пари,можеш да обжалваш и идват за още един оглед и ти дават още.
            Според мен никой няма да иска да изгуби клиент и да му се прави после антиреклама......

ALFA 145 1.6 ТS `97
            & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

ами какво да ти кажа секи ,сам си преценява избери си друг сервиз като не искаш тандер , колата не си заслужава да се дава на части нищо и няма , а що се отнася най добре да ти направят колата и да не се занимаваш с части 2 ръка бояджии глупости секи си мисли ,че по експертна оценка ще е на кяр и щу му останат парички ,ама малко повече съм работил с тези хора и ви казвам ,че не работят простаци там който не знаят че може да се купят части 2 ръка или че има евтини майстори .... ти си преценяваш а ако искаш перфекто следващия път си пусни валутно каско и имаш право да ти я прават и в ауто италия ако искаш

Comment

а а и се сетих за бояджиите хубава боядисване е около 150-200 лева ня детяйл ти имаш капак броня 2 калника по 200 800 лева за боя е след това паситрания и прочие отделно на тенекиджията пари отделна за части И НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙ ДА СИ ДАВАШ КОЛАТА НА ЧАСТИ! НИЩО И НЯМА

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                  а а и се сетих за бояджиите хубава боядисване е около 150-200 лева ня детяйл ти имаш капак броня 2 калника по 200 800 лева за боя е след това паситрания и прочие отделно на тенекиджията пари отделна за части И НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙ ДА СИ ДАВАШ КОЛАТА НА ЧАСТИ! НИЩО И НЯМА
                  Така е , имам към 800 лева бояджии,но тия моите са ми клиенти и ще минем по милост . А аз съм много доволен от тях . За части ,не мисля ,че повече 1500-200 лева ще се дадат . Демек макс 2500 ще ми излезе ,тоест на малкия .

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Правил съм в доверен сервиз ремонт на една Корса и си оставиха ръцете. Бяха сложили заден мост втора употреба, кофти боя и т.н. След време направих напрактика същия ремонт отново, за да стане както трябва. Не мисли, че в такъв сервиз ще ти сложат нещо качествено, дори и да е ново. Ако ти си правиш ремонта, и да ти излезе повече пари, поне ще знаеш какви части си сложил.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Значи не е бил доверен сервиза просто
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Значи не е бил доверен сервиза просто
                        абсолютно съгласен .... при мен сервиза е ,на шефа ми ,така че ше я праим ние ,та нЕма сиоставим ръцете ....а бояджиите са наши клиенти и приятели .. мисля ,че имаме шанс

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

В тандер преди 2 години и нещо ми правиха колата. Направиха всичко перфектно. Разбира се след 4-те месеца чакане ако не беше перфектна щях да обеся някой от сервиза за топките ама...
                          Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                          Fiat Brava JTD

Comment

ами какво да ти кажа секи ,сам си преценява избери си друг сервиз като не искаш тандер , колата не си заслужава да се дава на части нищо и няма , а що се отнася най добре да ти направят колата и да не се занимаваш с части 2 ръка бояджии глупости секи си мисли ,че по експертна оценка ще е на кяр и щу му останат парички ,ама малко повече съм работил с тези хора и ви казвам ,че не работят простаци там който не знаят че може да се купят части 2 ръка или че има евтини майстори .... ти си преценяваш а ако искаш перфекто следващия път си пусни валутно каско и имаш право да ти я прават и в ауто италия ако искаш
                            Мойта беше в евро, но си я закарах при един човек, койти ми го препоръчаха и ми каза, оставяш ми колата и като е готова палиш и си тръгваш, без да я карам на тенекиджия, пък на бояджия, на еликтриджия. Така и стана, отидох след като я направи и палнах я, изгаснаха всички лампи, всичко работи, не скърца нищо и вече съм и навъртял 14000 км. Уникален, препоръчвам го!!!

Comment

200 лв на детайл с пастиране и гаранция!!!

Comment

В техен сервиз не си заслужава мен ме бавиха 5 месеца (Тандер). А за Крайслера като ме удариха отзад и беше крив само заден капак престилката и бронята беше счупена го оцениха на тоталка и дадоха 5000лв. А ми го управиха за 1800лв с части работа и сичко. Ама техния сервиз са длъжни да слагат нови части а задната врата я имаше само в Балкан Стар с доставка и струваше 7000лв и решиха че няма да я прават.
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                                Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Working...
                                X