Първоначално публикувано от drajko145
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Русеннци, пазете се от ОБИРИ!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТи си към НСБОП или са ти аверчета?BUSHON RACING SERVICE
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеАвери не, няма как да го позволя това ама познавам тоя оня
Или просто си надуваш балоните?????sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЗначи спокоино кажи от къде са....може да е от полза.
Или просто си надуваш балоните?????BUSHON RACING SERVICE
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеТова са факти бе
Или гледаш много БТВ и Нова или както казах си надуваш балоните!Ти какво мислиш че всички с изключение на теб слизаме от планината и не подозираме че има такива групички??Или трупаш бройка коментари??sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеКви факти кви 5 лева??Всеки знае че има групи за обири!!!
Или гледаш много БТВ и Нова или както казах си надуваш балоните!Ти какво мислиш че всички с изключение на теб слизаме от планината и не подозираме че има такива групички??Или трупаш бройка коментари??BUSHON RACING SERVICE
Comment
-
Точно това ме предупредиха и мен в полицията - в никакъв случай не дръжте у вас много пари в брой или бижута. Техниката не се пробутва толкова бързо и не ги блазни много.Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщениеТочно това ме предупредиха и мен в полицията - в никакъв случай не дръжте у вас много пари в брой или бижута. Техниката не се пробутва толкова бързо и не ги блазни много.BUSHON RACING SERVICE
Comment
-
А аз да кажа две неща
първото е ,че решат ли да те изтупат , заминал си и няма спасение ...
а второто нещо е има некви трима бабаити из софия ,дето грабят по заложните къщи с черен голф три и сиво пежо 405
обрали са 2 къщи в надежда 3 в красна поляна ,една в дружба (там са наръгали работника)
.. а мен ме дебне некво БМВ Е 39 жт десетина дни та като излизам паник бутона ми е винаги в джоба ,а в другия пистолета
просто треа да утежним до колкото можем работата на тия другари ,не че ще се спасим ,ако сериозно ни дебнат ,ама...
Comment
-
След изследване на ключалката ми в полицията се оказа, че е била отключвана с устройства различни от оригиналния ключ. Смятат, че е приложена техниката key bumping (на клипчето по-долу има обикновена секретна ключалка, а аз съм с ямкова и пак по същия горе-долу начин е отключвано). За ваша информация ето я онагледена тази елементарна техника:
http://www.youtube.com/watch?v=XQDR-DBQRfI
Невероятно... С такъв прост ключ...
В крайна сметка по-новите ключалки имат защита от bumping, както и от други техники - разпробиване с бормашина или чупене по средата. Моята стара ключалка имаше защита само срещу чупене по средата - отчупва се специална част от ключалката от предната страна и не може да бъде досчупена по средата.
След многото мнения, които изчетох по чуждестранни форуми реших да си купя ето това (даже е от БГ фирма):
http://mauerlocks-bg.com/index.php?c...id=125&lang=bg
Ако някой има опит в тази насока моля да го сподели, защото така или иначе съм готов да дам доста (за ключалка) пари - тази конкретно е около 80 лева.Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
Ми сложете различни брави - касова + друга ключалка, от така наречения цилиндричен тип прмерно.
Другото е да се направи и застраховка, иначе ако са решили ще ви оберат, каквото и да имате.Въпроса е защо са решили...Last edited by fred; d.m.y г., 13:22.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kovachev Покажи съобщениеДо колкото разбирам от историята и пътя на преследването, става въпрос за ж-к "Здравец" ?Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Alfa Romeo 146 ti
Comment
Comment