Известие

Collapse
No announcement yet.

Русеннци, пазете се от ОБИРИ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
    Аз в тази тема искам да кажа на софиянци, да се заключват яко и да не държът големи суми пари и ценни вещи ! Групите са над 20 но няма да кажа от къде идват за да не си навлеки неприятности !!!
    Ти си към НСБОП или са ти аверчета?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Ти си към НСБОП или са ти аверчета?
      Авери не, няма как да го позволя това ама познавам тоя оня
      BUSHON RACING SERVICE

Comment

Авери не, няма как да го позволя това ама познавам тоя оня
        Значи спокоино кажи от къде са....може да е от полза.
        Или просто си надуваш балоните?????
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Значи спокоино кажи от къде са....може да е от полза.
          Или просто си надуваш балоните?????
          Това са факти бе
          BUSHON RACING SERVICE

Comment

Това са факти бе
            Кви факти кви 5 лева??Всеки знае че има групи за обири!!!
            Или гледаш много БТВ и Нова или както казах си надуваш балоните!Ти какво мислиш че всички с изключение на теб слизаме от планината и не подозираме че има такива групички??Или трупаш бройка коментари??

Comment

Кви факти кви 5 лева??Всеки знае че има групи за обири!!!
              Или гледаш много БТВ и Нова или както казах си надуваш балоните!Ти какво мислиш че всички с изключение на теб слизаме от планината и не подозираме че има такива групички??Или трупаш бройка коментари??
              Не нищо не трупам исках само да предопредя, ако трупах нямаше да имам 80 мнение за 6 месеца !
              BUSHON RACING SERVICE

Comment

айдеее темата пак отиде на коня в ...
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Точно това ме предупредиха и мен в полицията - в никакъв случай не дръжте у вас много пари в брой или бижута. Техниката не се пробутва толкова бързо и не ги блазни много.
                  Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                  Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                  Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                  Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                    Точно това ме предупредиха и мен в полицията - в никакъв случай не дръжте у вас много пари в брой или бижута. Техниката не се пробутва толкова бързо и не ги блазни много.
                    Колега извиняваи че се намесих но темата беше ок за да драсна някои ред
                    BUSHON RACING SERVICE

Comment

А аз да кажа две неща
                      първото е ,че решат ли да те изтупат , заминал си и няма спасение ...
                      а второто нещо е има некви трима бабаити из софия ,дето грабят по заложните къщи с черен голф три и сиво пежо 405
                      обрали са 2 къщи в надежда 3 в красна поляна ,една в дружба (там са наръгали работника)
                      .. а мен ме дебне некво БМВ Е 39 жт десетина дни та като излизам паник бутона ми е винаги в джоба ,а в другия пистолета
                      просто треа да утежним до колкото можем работата на тия другари ,не че ще се спасим ,ако сериозно ни дебнат ,ама...

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

След изследване на ключалката ми в полицията се оказа, че е била отключвана с устройства различни от оригиналния ключ. Смятат, че е приложена техниката key bumping (на клипчето по-долу има обикновена секретна ключалка, а аз съм с ямкова и пак по същия горе-долу начин е отключвано). За ваша информация ето я онагледена тази елементарна техника:
                        http://www.youtube.com/watch?v=XQDR-DBQRfI

Невероятно... С такъв прост ключ...

В крайна сметка по-новите ключалки имат защита от bumping, както и от други техники - разпробиване с бормашина или чупене по средата. Моята стара ключалка имаше защита само срещу чупене по средата - отчупва се специална част от ключалката от предната страна и не може да бъде досчупена по средата.

След многото мнения, които изчетох по чуждестранни форуми реших да си купя ето това (даже е от БГ фирма):

http://mauerlocks-bg.com/index.php?c...id=125&lang=bg

Ако някой има опит в тази насока моля да го сподели, защото така или иначе съм готов да дам доста (за ключалка) пари - тази конкретно е около 80 лева.
                        Alfa Romeo 146 ti

Comment

До колкото разбирам от историята и пътя на преследването, става въпрос за ж-к "Здравец" ?

Alfa Romeo 145 1.9TD, 90hp - 1997

Comment

Ми сложете различни брави - касова + друга ключалка, от така наречения цилиндричен тип прмерно.
                            Другото е да се направи и застраховка, иначе ако са решили ще ви оберат, каквото и да имате.Въпроса е защо са решили...
                            Last edited by fred; d.m.y г., 13:22.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kovachev Покажи съобщение
                              До колкото разбирам от историята и пътя на преследването, става въпрос за ж-к "Здравец" ?
                              Да, за ж.к. Здравец става въпрос - района около Олимп.
                              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Освен ключалката, паркирвай си и колата на друго място известно време!
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X