Известие

Collapse
No announcement yet.

Похвал :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
    искат 6 години без нарушения.... пффффф, хубаво че имам кола от 2 години почти
    ..охо..ще направя опашка пред КАТ)
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

МИ и аз бях така.Първият ми акт е от миналата година, а сега имам и още един и двата са абсолютно балъшки, за втория бях забравил да си пусна светлините, след като бях спрял, а първия се обърках и влязох в една затворена улица.Имах и трети акт, абсолютно неправомерен преди това, който обжалвах в съда и бе отменен, него броя него/
      А книжката ми е от 1983, 25 години бях без нарушения, но не съм си взимал такъв талон.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

.

аз няма да имам такова.заради кризата от моряк се "преквалифицирах" монтажник на алуминиеви парапети и пътувам с една шибана астра без пожарогасител и триъгълник и ме глобиха в софия,март месец.преди това от 2000 година нямам акт.кога ли съм бил като хората и аз

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          МИ и аз бях така.Първият ми акт е от миналата година, а сега имам и още един и двата са абсолютно балъшки, за втория бях забравил да си пусна светлините, след като бях спрял, а първия се обърках и влязох в една затворена улица.Имах и трети акт, абсолютно неправомерен преди това, който обжалвах в съда и бе отменен, него броя него/
          А книжката ми е от 1983, 25 години бях без нарушения, но не съм си взимал такъв талон.
          ...ако си беше взел навремето...поне един от актовете щеше да спестиш!
          п.с...ама нали все не ни остава време!
          Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:03.
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ами то и аз много отдавна можех да си извадя, но все няма време. Сега ми изтече книжката и просто направих 2 неща с едно ходене
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Честито и от мен!

Comment

Аз пък чакам края на месеца да изтече двугодишният срок за възтановяване на всички контролни точки стискам палци да изкарам още 2 седмици...
                Lexus IS200

Comment

Не беше ли условието 5 години без нарушение,не 6 или се бъркам
                  146 1.6 boxer

Comment

браво , честито , това е наистина похвално
                    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Е именно за това съм снимал и гърба на талона - ясно си пише 6 години.
                      Че по форумите всеки знае за 5
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от alfa 146 Покажи съобщение
                        Не беше ли условието 5 години без нарушение,не 6 или се бъркам
                        преди години да, но сега са 6

Comment

еххх мечти, да ви имам грижите, аз пък нямам книжка,още 1 месец ми остана , и после след 6години може би и аз ще имам(едва ли ) такъв талон
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Та нали темата е за фалбата, да се пофаля и аз, ето това е, което Ви трябва с него не върви Контролен талон, съответно няма как да ми отнемат точки Има, и още нещо миналата година когато си бях в България, ме спират куките и едно друго, абе бяха "гладни" и като ме видяха, че имам испанска книжка и очетата им светнаха като коледна елха и веднага "ц ц ц нещо мина с превишена скорост сега фиш ли да пиша или, ще почерпиш" и аз казах пиши фиш, и куката ок име туй онуй и стигнахме до адреса аз им го казах този в Испания,и те ама този в Бг, и аз им казах "това което съм учил от правото знам, че човек няма как да има две адресни регистраций" и да ми пишат акта и като ми дойде в Испания, ще си го платя и те "аре аре бегай"

Така се прави!!!
                            Attached Files
                            Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              ...ако си беше взел навремето...поне еин от актовете щеше да спестиш!
                              п.с...ама нали все не ни остава време!
                              Ми то все от акъл патя
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                                Ето с какво се сдобих днес.
                                Да видим колко време ще го задържа обаче.

И ми е интересно колко от колегите във форума имат такъв талон.
                                Я да се преброим "черните овце" на форума.
                                aз тоя талон мислех да го извоювам ама не можах баща ми имаше такъф ...)
                                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                                Ramstein - Benzin
                                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
                                X