Аз съм от 2 години с такъв талон
Известие
Collapse
No announcement yet.
Похвал :)
Collapse
X
-
Браво!!! Честито колега!!!
Дали ще успея и аз..... последния ми акт е отпреди 1,5 г...
А добре де ако след като си го взел този талон и направиш 2-3 нарушения, взимат ли ти го обратно???Last edited by Bonev; d.m.y г., 09:09.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеБраво!!! Честито колега!!!
Да ли ще успея и аз..... последния ми акт е отпреди 1,5 г...
А добре де ако след като си го взел този талон и направиш 2-3 нарушения, взимат ли ти го обратно???
Но за ПТП и...не те спасява!
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Eeeee сега се хвалим че сме ги взели.
Утре - други ден че са ни ги взели
п.с.
Аз нямам и никога не съм използвал радар детекторAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеEeeee сега се хвалим че сме ги взели.
Утре - други ден че са ни ги взели
п.с.
Аз нямам и никога не съм използвал радар детекторALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеБравос Стефане,но защо изтри ЕГНето - пенсионерски работи.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениепенсионерска му работа
Честито, Стефsigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеАз НИКОГА няма да мога да взема такъв - няма какво да се надявам"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Честитутка!Ейй,прУфесоре ,страшен си
п.п.
обаче,един блондор :
1-во отнема само няколко часа
2-ро спасявате не само веднъж,а многократно
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Proof-е
Те вместо да не ти дадат хич книжка, че не можеш да караш талонче ще ти дават да ми се хвалиш тука.
Как може да има шофьор без да прави нарушение, то като юнак без рана .... (аз по 5 на час правя, па ако бързам - поне 10)ALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщениеТе вместо да не ти дадат хич книжка, че не можеш да караш талонче ще ти дават да ми се хвалиш тука.
Как може да има шофьор без да прави нарушение, то като юнак без рана .... (аз по 5 на час правя, па ако бързам - поне 10)Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment