Известие

Collapse
No announcement yet.

Голямато шофиране - от любител до победител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    1.5. Таксата за участие е в размер на 600 лв. Заявилите участие заплащат таксата, както следва:
    - 500 лв. за заявилите, платили в рамките на 2 работни дни (При внасяне на пълната такса, с подаване на заявката 100 лв. отстъпка)
    - 100 лв от първоначалната такса с подаване на заявката и окончателно плащане на 500 лв до 11.06.2009

Тия болни ли

са.....?????
    усетихте ли се ??? то и аз бих се записал, ама таксата ми е доста голяма спирачка...

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Тия болни ли са.....?????

И аз много се подкефих ама... 600 лв.

Иначе идеята хубава избираш маршрут, търсиш чекпойнтите, обикаляш насам-натам, губиш се, около тебе все такива.

Аз им се чудя, прогнозират 500 участника да съберат, оптимисти ми се виждат.
      Last edited by Derry; d.m.y г., 21:08.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Аз моа да организирам сичкото това за 200 лева само.....да не кажете че съм мноо алчен......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Тая, България само тапотий ражда!
          Spin City!

Comment

Аз моа да организирам сичкото това за 200 лева само.....да не кажете че съм мноо алчен......

който каже пък че форумите са лоша идея, много ще сбърка... виждате ли какви идея се раждат?!!
            от дума на дума стигнахме до извода, че и сами можем да си го направим за по 200лв.

обаче имайте в предвид че тея 600лв. са едната част от разходите по състезанието. горивото например едва ли те ще ви го плащат...

sigpic
            Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
            http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

абе то не е чак такава простотия ама ще има доста рацери и ще се настъпва яко газта,иначе кое му е лошото ама трябва доста мерки ,все пак говорим за състезание в което ще има трафик и т.н.
              тя идеята е друга ама , то това е за културни хора, не е за нас (повечето БГ щофери имам предвид)
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Майка , при тия мероприятия се плаща задължително на екипи от Бърза помощ, КАТ , Пожарна, плащат се данъците , и не на последно място наградния фонд е 100 бонбона ...Как иначе ще платят за цялото мероприятие...

Иначе аз съм ЗА . Ако се намери кой да ми влезе в партия (щот аз неам книжка) ,се записваме ..
                Ще говоря с шефа ми да подпалим с аудито ..поне да имаме реален шанс
                ако не иска ,ще търся рацери от тук ....
                Ти Ники мое влезем в партия евентуално ::

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                  И аз много се подкефих ама... 600 лв.

Иначе идеята хубава избираш маршрут, търсиш чекпойнтите, обикаляш насам-натам, губиш се, около тебе все такива.
                  Абсолютно ... преживяването сигурно ще си струва, ама да дам на куп 600 лева за нещо такова ... не ми се връзва.
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                    Абсолютно ... преживяването сигурно ще си струва, ама да дам на куп 600 лева за нещо такова ... не ми се връзва.
                    събай ги отсега и аз съм навит за "коалиция" с някого даже ще излезе по 300 лв. на човек..

sigpic

Comment

+ още 300 за бензин

Comment

Голям тъпизъм!
                        Набележете си 20 забележителности на картата, сипете си гориво и ги обиколете - същата работа
                        Са някой ше каже "Ами наградата?" - като се върнете от екскурзията пуснетете Тото - същата работа
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Голям тъпизъм!
                          Набележете си 20 забележителности на картата, сипете си гориво и ги обиколете - същата работа
                          Са някой ше каже "Ами наградата?" - като се върнете от екскурзията пуснетете Тото - същата работа

браво брат! много добре казано!! само дето тръпката от състезанието би била по-голяма отколкото тръпката от тотото, ама поне при едното няма риск за живота, а при другото 100%.

П.П. имаш страшен аватар!!

sigpic

Comment

Аз пък си мисля ,че с мааалко късмет ,може и да влезем у първите 6 ... кола има , пари има ,записах се

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                              Аз пък си мисля ,че с мааалко късмет ,може и да влезем у първите 6 ... кола има , пари има ,записах се

Comment

треа сия да си кажа без бой ,че ще съм само навигатор ... нали неам книжка ....ама ,ке бутнем камерката без да искам та да не ме гледа като карам хе хе хе

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X