If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1.5. Таксата за участие е в размер на 600 лв. Заявилите участие заплащат таксата, както следва:
- 500 лв. за заявилите, платили в рамките на 2 работни дни (При внасяне на пълната такса, с подаване на заявката 100 лв. отстъпка)
- 100 лв от първоначалната такса с подаване на заявката и окончателно плащане на 500 лв до 11.06.2009
Тия болни ли
са.....?????
усетихте ли се ??? то и аз бих се записал, ама таксата ми е доста голяма спирачка...
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Аз моа да организирам сичкото това за 200 лева само.....да не кажете че съм мноо алчен......
който каже пък че форумите са лоша идея, много ще сбърка... виждате ли какви идея се раждат?!!
от дума на дума стигнахме до извода, че и сами можем да си го направим за по 200лв.
обаче имайте в предвид че тея 600лв. са едната част от разходите по състезанието. горивото например едва ли те ще ви го плащат...
абе то не е чак такава простотия ама ще има доста рацери и ще се настъпва яко газта,иначе кое му е лошото ама трябва доста мерки ,все пак говорим за състезание в което ще има трафик и т.н.
тя идеята е друга ама , то това е за културни хора, не е за нас (повечето БГ щофери имам предвид)
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Аз моа да организирам сичкото това за 200 лева само.....да не кажете че съм мноо алчен......
Майка , при тия мероприятия се плаща задължително на екипи от Бърза помощ, КАТ , Пожарна, плащат се данъците , и не на последно място наградния фонд е 100 бонбона ...Как иначе ще платят за цялото мероприятие...
Иначе аз съм ЗА . Ако се намери кой да ми влезе в партия (щот аз неам книжка) ,се записваме ..
Ще говоря с шефа ми да подпалим с аудито ..поне да имаме реален шанс
ако не иска ,ще търся рацери от тук ....
Ти Ники мое влезем в партия евентуално ::
Голям тъпизъм!
Набележете си 20 забележителности на картата, сипете си гориво и ги обиколете - същата работа
Са някой ше каже "Ами наградата?" - като се върнете от екскурзията пуснетете Тото - същата работа
Голям тъпизъм!
Набележете си 20 забележителности на картата, сипете си гориво и ги обиколете - същата работа
Са някой ше каже "Ами наградата?" - като се върнете от екскурзията пуснетете Тото - същата работа
браво брат! много добре казано!! само дето тръпката от състезанието би била по-голяма отколкото тръпката от тотото, ама поне при едното няма риск за живота, а при другото 100%.
треа сия да си кажа без бой ,че ще съм само навигатор ... нали неам книжка ....ама ,ке бутнем камерката без да искам та да не ме гледа като карам хе хе хе
Comment