Днес се обадих на приятел в България, който от доста време не бях се чувал, та той ми каза, че работи като доставчик на автомобилни масла в София, иначе е от Перник, та за какво става на въпрос в София в фабрика(абе силно казано)склад в, който се произвеждат пластмасовите туби и етикетите на автомаслата, и какво става прим. едикоя си фирма поръчва от дадената "фабрика" 50 туби Castrol 10 40 и правят тубите с машина слагат етикета на кастрола и масло съответно най-евтиното 20 50 незнам кое точно и така каквато и марка да се поръча масло от дадената фирма(немога да кажа кое е фирмата "производител-вносител" защото съм обещтал) слагат едно и също и Вие си мислите, че карате Selenia да ама Не, искренно се надявам да не е така, ама въпросната фирма е заляла почти сички магазини замасла и др. в София и региона.
Искам, да добавя, че информацията е 100% за да няма коментари ама сигорен ли си или...
Аз, лично,ще си сменя маслото и ще си купя за България, защото нямам във нищо вяра в нашта дЪржава за съжаление.
Искам, да добавя, че информацията е 100% за да няма коментари ама сигорен ли си или...
Аз, лично,ще си сменя маслото и ще си купя за България, защото нямам във нищо вяра в нашта дЪржава за съжаление.
Comment