Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимание! фалшиво масло.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Внимание! фалшиво масло.

Днес се обадих на приятел в България, който от доста време не бях се чувал, та той ми каза, че работи като доставчик на автомобилни масла в София, иначе е от Перник, та за какво става на въпрос в София в фабрика(абе силно казано)склад в, който се произвеждат пластмасовите туби и етикетите на автомаслата, и какво става прим. едикоя си фирма поръчва от дадената "фабрика" 50 туби Castrol 10 40 и правят тубите с машина слагат етикета на кастрола и масло съответно най-евтиното 20 50 незнам кое точно и така каквато и марка да се поръча масло от дадената фирма(немога да кажа кое е фирмата "производител-вносител" защото съм обещтал) слагат едно и също и Вие си мислите, че карате Selenia да ама Не, искренно се надявам да не е така, ама въпросната фирма е заляла почти сички магазини замасла и др. в София и региона.

Искам, да добавя, че информацията е 100% за да няма коментари ама сигорен ли си или...
    Аз, лично,ще си сменя маслото и ще си купя за България, защото нямам във нищо вяра в нашта дЪржава за съжаление.
    Spin City!

еййй баси работата, ами така е като няма закони, освен вече от чужбина да си поръчваме масло през някой приятел , иначе друг вариант май не остана
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ами така е, щото секи иска да стане "баровец" от нищо и за нула време
      Spin City!

Comment

Кажи поне кои масла да избягваме!!!
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

няма ли някакви отличителни белези по които да се разбере, кво ли ще стане ако преебат колата на някой "маймуна"
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Хубаво е че казваш "почти всички масла"...

Иначе аз се радвам на такива сигнали от потребители..Бавввно но славно много хора ще си отворят очите и ще осъзнаят че първо си купуват стока от БЪЛГАРИЯ и чакккк тогава идва въпроса колко качествено е маслото им макар че са дали някакви умопомръчителни суми за литър...Гаранция Франциияя....

П.П Иначе това за фалшивите масла се знаее от многоо време А най-гадните масла се слагат на новите коли
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              Кажи поне кои масла да избягваме!!!
              Няма такива правят се всички видове етикети и туби само мостра да имат даже си имат собствено производство "Импакт"(Impact) мисля

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              няма ли някакви отличителни белези по които да се разбере, кво ли ще стане ако преебат колата на някой "маймуна"
              Ами няма, правят етикета и тубата едно към едно с Оригинала то в България няма незаконие и "Старците" с извинение с 60лв. пенсия са с "Армани" облечени от горе до долу.
              Spin City!

Comment

и тия ламаринените туби за селения ако правят ебаси "кефа"

Comment

Това е отдавна известно, но мисля на Селения не са правили или поне до скоро не бяха. Най вече перкат Кастрол, Мобил, БМВ-лонглайф, и други вървежни и скъпи масла. Селенията се продава на малко места малко количество и горе долу вноса и продаденото количество съвпада. Ся някое магазинче-гаражче с чичо Манчо може и да поръчва ментак то в днешни дни.....Затова купувайте от проверени места и ако нямате доверие на сервиза си купувайте маслото и висете докато ви го сменят. Аз мога да дам 100% гаранция че Тутела-та е истинска и идва директно от Италия, за разлика от Селенията която е повече от Турция, но качеството и не е по лошо от италянското. Мисла че и Аджипа от колегата Венци е със сигурност истинско.

Comment

Аз съм сигурен ,че маслото с което карах до преди време /преди да долея дуго/ е 100 % менте. Става дума за Кастрол Магнетик 10W40.

Тя държавата ни е менте ,ние за маслата се притесняваме.
                    Абе луд народ.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      Хубаво е че казваш "почти всички масла"...

Иначе аз се радвам на такива сигнали от потребители..Бавввно но славно много хора ще си отворят очите и ще осъзнаят че първо си купуват стока от БЪЛГАРИЯ и чакккк тогава идва въпроса колко качествено е маслото им макар че са дали някакви умопомръчителни суми за литър...Гаранция Франциияя....

П.П Иначе това за фалшивите масла се знаее от многоо време А най-гадните масла се слагат на новите коли
                      Кога видя какво масло се сипва на новите коли? Аре малко по сериозно. Те официалните сервизи продават само ментета за да ти блокира мотора преди да изтече гаранцията на колата за да ти го сменят гаранционно.

Карал съм с Кастрол - мой познат го внасяше и за 8 лв литър е най-евтиното и добро масло, което съм слагал в колата Баща ми кара дизела с Кастрол от 3-4 смени - там цената е 9 лв. НЕ е наливно, а бутилирано по 1 литър.

Ако искаш мога да ти пратя снимка на маслата колко струват в САЩ в магазина - полусинтетиката е $10 за 5 литра.
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                      Opel Astra J GTC

Comment

Затова ще си купувам от Гьрция,поне шменти капели там няма.
                        0888515205

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                          Кога видя какво масло се сипва на новите коли? Аре малко по сериозно. Те официалните сервизи продават само ментета за да ти блокира мотора преди да изтече гаранцията на колата за да ти го сменят гаранционно.

Карал съм с Кастрол - мой познат го внасяше и за 8 лв литър е най-евтиното и добро масло, което съм слагал в колата Баща ми кара дизела с Кастрол от 3-4 смени - там цената е 9 лв. НЕ е наливно, а бутилирано по 1 литър.

Ако искаш мога да ти пратя снимка на маслата колко струват в САЩ в магазина - полусинтетиката е $10 за 5 литра.
                          В официалният сервиз "АИ" слагат Кастрол, който е турски.
                          Със сигурност марката Кастрол не е турска

На Венци AGIP-a е хубав, защото вече над в години се кара кола с него и няма проблем

Иначе в Серес, Солун и т.н. има СЕЛЕНИЯ, която е италянска и може спокойно от нея да си взимата. Цената е около 18 лв./л., което е за предпочитане пред разни Магнетеци, Логлайф маскла и т.н.

Колкото до цената в САЩ ... запомни това: Колкото е по-индианска една държава, толково по-скъпо се продават нещата
                          Накоро гледах гуми и се оказа, че ако си поръчам от Англия, платя си транспорт, застраховки и такси, ми излиза с около 20% по-изгодно. Сметни колко ще излязат, ако си там и си ги вземеш на ръка
                          sigpic

Comment

18,19 лв.литьр излиза в Солун.Ако някой колега реши да драсне л.с.мога да му донеса.
                            0888515205

Comment

аз днеска си смених маслото и да се надяваме че не менте
                              alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Working...
                              X