Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимание! фалшиво масло.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ей за тва си чупихме колите повечето И аз го знам тва най-вече със скъпите масла прават тея работи.. в момента карам с мобил незнам колко е истинско ама колата се чуства 100 по-добре отколкото със Селения
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

колегите, с тия масла направо ми изкарвате акълите тука...
      Влюбена в Alfa Romeo GTV
      GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
        Днес се обадих на приятел в България, който от доста време не бях се чувал, та той ми каза, че работи като доставчик на автомобилни масла в София, иначе е от Перник, та за какво става на въпрос в София в фабрика(абе силно казано)склад в, който се произвеждат пластмасовите туби и етикетите на автомаслата, и какво става прим. едикоя си фирма поръчва от дадената "фабрика" 50 туби Castrol 10 40 и правят тубите с машина слагат етикета на кастрола и масло съответно най-евтиното 20 50 незнам кое точно и така каквато и марка да се поръча масло от дадената фирма(немога да кажа кое е фирмата "производител-вносител" защото съм обещтал) слагат едно и също и Вие си мислите, че карате Selenia да ама Не, искренно се надявам да не е така, ама въпросната фирма е заляла почти сички магазини замасла и др. в София и региона.

Искам, да добавя, че информацията е 100% за да няма коментари ама сигорен ли си или...
        Аз, лично,ще си сменя маслото и ще си купя за България, защото нямам във нищо вяра в нашта дЪржава за съжаление.

Сега ако ми кажеш, че правят и Кастрол в 5 литрови разфасовки и ще се откажа от всичко в България.

Купих от човек който внася масла от Германия, тубата е на вид като 4 литровата, но е пълна с 5 литра масло, както и в сайта на Кастрол си пише, за германия разфасовка 1л 5л и т.н., за нас разфасовка 1л 4л и т.н..
        Та Магнатека 10-40 на вид ми изглеждаше много добре, една капка се точи от бутилката доста.

Отварям втората туба отново магнатек но за Дизел 10-40 една смрад на М10Д ужасТ. Толкова долнопробна миризма, че да се чудиш да го налееш или не.
        Капе като вода от тубичката.

Интересно беше, че с предишното масло доста по гъсто на високи ободоти манометъра за маслото беше в доста по висока стойност от тази с Кастрола, но предишното маслко на малки обороти падаше много ниско, с Кастрола пада много по-малко на ниски обороти.
        Абе незнам, да има масло нещо да маже там.
        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Селенията се продава главно за Алфисти...и чат пат хора каращи Фиат. Също така е и не толкова известна в БГ като Кастрол, Мобил итн да речем. На фона на тези които карат мерцедес, Бмв, Ауди, Фолкцваген итн...ние сме много малка част. Така, че едва ли си правят труда да фалшифицират Селения...Всеки 2-ри, който питам, каращ различна кола от Алфа казва, че кара с КАСТРОЛ...Така, че според мен това ще да е най-фалшифицираното масло в БГ!
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
            Колкото до цената в САЩ ... запомни това: Колкото е по-индианска една държава, толково по-скъпо се продават нещата
            Накоро гледах гуми и се оказа, че ако си поръчам от Англия, платя си транспорт, застраховки и такси, ми излиза с около 20% по-изгодно. Сметни колко ще излязат, ако си там и си ги вземеш на ръка

първо Това за идндянците има нещо много вярно и второ относно гумите незнам как са цените в Англия, но в Испания, баща ми си купи 2 задни гуми за Нисан Примера обикновннни за да мине прегледа ами на гума му струваше 22.99 евро 14/185/60 ако са 13 ки съответно 19.99 евро, а за тези пари се изкарват почасово за час два е сега а кажете ми нещо...
            Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
              Това е отдавна известно, но мисля на Селения не са правили или поне до скоро не бяха. Най вече перкат Кастрол, Мобил, БМВ-лонглайф,
              Селенията се прави в едно красиво истанбулско предградие, горе долу с размерите на Младост и половина, има един голям цех дето се занимава само с печатане на ламаринените и прочее кутии за масла, нямаш си представа колко майсторски го правят....нямаш си и представа освен масла, колко други неща дето са по колата ти се правят там......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Селенията се прави в едно красиво истанбулско предградие, горе долу с размерите на Младост и половина, има един голям цех дето се занимава само с печатане на ламаринените и прочее кутии за масла, нямаш си представа колко майсторски го правят....нямаш си и представа освен масла, колко други неща дето са по колата ти се правят там......
                ^
                Явно, са "Плъзнали" нямам идея или съвет как да Ви помогна штото не се знае колко магазина са останали с "орИгилнЪ" стока оглеждаите или както се каза в по горните постове, ако има начин да помириете тубата като я отворите тъПо или си купете от някоя бензиностанция на Агип или Шел близо до границата със сигорност, ще е по скъпо ама... знаели се
                Spin City!

Comment

Като чета тези постове май ще мина на единственото масло, което не го имитират със сигурност-Приста ойл.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                  BMW E30
                  BMW E36

Comment

Досега жтд-то беше със Селения на 9к го смених пак със Селения което ми донесоха от Чефин но предполагам че е някакво Турско защото около 8/9к май си губи качествата следващата смяна май няма да е с него.
                    на Субито карах с Кастрол взет от мой човекама и тва е някъв боклук защото сега с Мотул колата работи по друг начин.
                    та и аз знам че Кастрола много го ментосват
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                      Като чета тези постове май ще мина на единственото масло, което не го имитират със сигурност-Приста ойл.
                      Мммм, не бъди толкова сигурен че няма реплики и на това масло.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                        Мммм, не бъди толкова сигурен че няма реплики и на това масло.
                        И Пристата ли я кръщават вече?
                        sigpic
                        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                        BMW E30
                        BMW E36

Comment

Кют ен Кюлър от варел... няма как да се имитира
                          И маслото е страхотно...
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

И аз не карам с Селения някакво друго беше...и си го взимам както и всичко останало само от Т&Н кар и с мъжът ми сме доста доволни!
                            Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

Working...
                            X