Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднати джанти!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Откраднати джанти!?

Явно пак са почнали да крадат джанти...
    Или въобще не са спирали...
    Аз не бях виждал скоро подобни гледки, но това е брутално !!!
    Незнам какво да кажа просто! Потресен съм!
    Attached Files
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Амии, на мен ми откраднаха джантите на Бравото от пред нас...бяха с чисто нови зимни гуми за по 180лв парчето
    sigpic
    Имам си количка,Жълта и добричка!
    Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
    - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
      Амии, на мен ми откраднаха джантите на Бравото от пред нас...бяха с чисто нови зимни гуми за по 180лв парчето
      Е със секретни болтове ли беше?
      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
        Явно пак са почнали да крадат джанти...
        Или въобще не са спирали...
        Аз не бях виждал скоро подобни гледки, но това е брутално !!!
        Незнам какво да кажа просто! Потресен съм!
        Крадът, крадът вервай ми секретните болтове не ги спират Набелязали ли са ти джантите освен да ги отрепеш или да си прибереш колата на строго охраняемо място друг начин да не ти ги гепят няма... гадно е ама това е деиствителноста

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Мии..май не - не помня. А иначе ми бяха оставили количката на дискове върху тротоара и от другата страна надигната на един чистак нов крик.
          Ама тоеа на снимката от първия пост, като го видях и тръгнах да гледам къде е мойто Жълто Пунто
          sigpic

Comment

Интересна снимка......наглите копелета как са я направили на кантар колата....натискаш задната броня и сваляш предните гуми....след това пускаш и задните във въздуха....
            На мен преди много години ми я бяха праснали направо на асфалта по дискове....мамка им
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Май на всички ни са били крадени джанти .... Може да основен движение направо!
              Абе халал да са им мойте криви джанти, бяха станали квадратни вече, ама за гумите ме е яд!
              sigpic

Comment

Абе кви хора има само!!!!
                sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
                Lancia Kappa 2.0 20V 146hp-ex
                Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB CF2 "PROGRESSION" 204hp-ex
                Fiat Brava 1.9JTD SX

Comment

Мани и аз понеделник вечерта изтръпнах... на разстояние 2-3 коли от моята беше спряла една ланча дедра и в момента в койо цъфнах на терасата вечерта, подпалиха и с мръсна газ се изнесоха от паркинга на блока.... взех малко инструменти за убеждаване и се разходих из квартала, но не видях повече подозрителната кола... имаше само следи от пирели P6000 в калта където беше ланчата... а ланчите са с нашия размер джанти 4х98мм...Та така - май пак са се активизирали!!! Бъдете нащрек и мятайте по едно око на колата преди лягане!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Добре бе колеги, тия секретни болтове за какъв чеп са тогава?! И от друго място бях чул, че това не ги спира, как се справят с тях ?
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                      Добре бе колеги, тия секретни болтове за какъв чеп са тогава?! И от друго място бях чул, че това не ги спира, как се справят с тях ?
                      ами ако е навит в джантата мисля им е доста зор, но ако секрета се подава навън и може да бъде хванат с тръбен ключ примерно, работата е ясна...

Отделно съм виждал разбита А класа на мерцедес от която счупили страничното стъкло, отварят багажника и оттам взимат секрета и си свалят джантите! И това има значение къде си държите секрета - нека е секрет, а не да се мята из багажника!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Освен със секретни болтове special adition правени някъде по поръчка друг вариант няма . Във всеки център за гуми където продават болтове продават и ключове за тях така , че за хората които се занимават с това няма проблеми . А и ако искат да ти вземат джантите няма спасение на Mury нали му изнесаха джантите от гаража - какво да говорим повече .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ми аз карам със секретни болтове, дето ги има във всеки магазин такива... и не изглеждат различни в секретната си част от моите... та май си купуваш един комплект и имаш вече за бая коли "секретния" ключ
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                          EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                            Ми аз карам със секретни болтове, дето ги има във всеки магазин такива... и не изглеждат различни в секретната си част от моите... та май си купуваш един комплект и имаш вече за бая коли "секретния" ключ
                            Точно това имам впредвид
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

На мен ми задигнаха преди 3 седмици капачките на централният отвое на зимните гуми - оригиналните на Ланча и една лайсна под десния фар която за капак е с цвета на купето.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X