Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднати джанти!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Има едни "секретни болтове" с жълти капачки който се продават във вскеи авто магазин. Те са пунта мара... имат не повече от 6 комбинации!!! Струват около 10 лева. На тези болтове не мисля, че може да се разчита! Не казвам, че мойте са супер секретни....но ми се сториха най-сигорните от това което намерих на пазара. Някаква немска марка.... и си имат номер в комплекта... случайно ако си изгубиш клуча по този номер ти правят същия. Стуваха 30-40 лева някаде.
    А иначе небележат ли ти я спасение няма. Има чалъми много. Бута се пластелин в бота и се прави калап ... после на стръгар един болт и готово. А някой грубиани заваряват ключ към болта и...
    Alfa Romeo 147 1.6 T.S 120 h.p. 17" Arcasting Shark

Comment

Единственото спасение е да я спреш така, че трудно да ти дигнат колата! Високи бордюри, наклон, близко до друга кола и т.н.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Тогава направо ще ти я дигнат цялата.
        Иначе и аз имам един комплект бордюрирани гепени от мазето ми. Към момента съм с 3 различни комплекта секрети + въртележка на 17-ки и 19-ки болтове. Решат ли, знам, че спасение няма. Просто се надявам да са забавени на макс, ако въпреки всичко преценят, че си струва риска да пипат.
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Ами то там е уловката ... да дигнат максимално много гюрултия и да си понесат последствията
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

най-добрия начин май е застраховката... ако те вложили много пари специално в джанти и гуми, направете си застраховка.. е, ако имате каско и ако имате познати в застр.дружество, няма нужда от отделна застр.

sigpic
            Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
            http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщение
              най-добрия начин май е застраховката... ако те вложили много пари специално в джанти и гуми, направете си застраховка.. е, ако имате каско и ако имате познати в застр.дружество, няма нужда от отделна застр.
              Интересно ми е, как после ще докажеш, че не си си ги свалил ти. Българските застрахователи знаем, че няма въобще да направят проблем и директно ще ти цакат за нови .
              75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
              155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
              Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

и ако имате познати в застр.дружество,
                ...както вече казах

sigpic

Comment

можеш да си застраховаш джантите само с фактура и ти признават щета само ако има следи от насилствено сваляне - демек недоказуемо. от умрял китка е това. няма спасение. спирайте си колата в платени орханяеми паркинги или в гараж аларма и СОТ. питайте ме мене как треперя ако трябва да спи навън колата.....
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                    можеш да си застраховаш джантите само с фактура и ти признават щета само ако има следи от насилствено сваляне - демек недоказуемо. от умрял китка е това. няма спасение. спирайте си колата в платени орханяеми паркинги или в гараж аларма и СОТ. питайте ме мене как треперя ако трябва да спи навън колата.....
                    да, определено. като ти видя джантите ти се чудя как изобщо спиш

sigpic

Comment

да, определено. като ти видя джантите ти се чудя как изобщо спиш
                      брат ако реат да ги гепят и в колата да спя неяма да ги усетя. живота е такъв. колата ми сли на паркинг а аз съм подготвен със съответните инструменти и дестинации за осуетяване на грабеж и ровене на останките от грабителите.

а и джантите са белязани със специфични инструменти тип бордюр на сътветните места така че няма кака да ги продаде в интернет без да ги позная и да му звънна че точно такива си търся и че искам да ги видя и тогава.............
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Jivko_Kolev Покажи съобщение
                        А някой грубиани заваряват ключ към болта и...
                        Това ми стана интересно, къде ще го мъкнат този електрожен или телоподаващото ( с бутилката ) и от къде ще намерят ток?
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Е как от де ... по стария изпитан начин! Чупят стъклото и зимат ток от запалката
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                            Добре бе колеги, тия секретни болтове за какъв чеп са тогава?! И от друго място бях чул, че това не ги спира, как се справят с тях ?
                            Бате джамбазите си имат комплекти със секретни ключове,и нищо неможе да ги спреМен ме изчакаха наготово,да ги сваля и си ги взеха от гаража
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ми га говорех, че има криза, някои, да не споменавам де, викаха, а какво ме боли кризата, на мен ми е добре, та това е-то джанти винаги може да са се крадели, ама обикновено по завързани, а сега вече и други....тоест каквото може ще се краде и нивото ще спада...
                              АЗ лично да чукам на дърво съм на паркинг, това мисля, е добра защита, да не чуе дявола
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                                Това ми стана интересно, къде ще го мъкнат този електрожен или телоподаващото ( с бутилката ) и от къде ще намерят ток?
                                Ми един флакон с пропан бутан струва 20 лв с горелката .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X