Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднати джанти!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мисля че си правят добликат на секретните болтове,като взимат отпечатак от тях с пластелин или нешто подобно
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
      мисля че си правят добликат на секретните болтове,като взимат отпечатак от тях с пластелин или нешто подобно
      не си го правят ... отиват при гумаджията и гледат по формите на секретите кой пасва, после некой лев на монтьора и работата е вързана
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        брат ако реат да ги гепят и в колата да спя неяма да ги усетя. живота е такъв. колата ми сли на паркинг а аз съм подготвен със съответните инструменти и дестинации за осуетяване на грабеж и ровене на останките от грабителите.

а и джантите са белязани със специфични инструменти тип бордюр на сътветните места така че няма кака да ги продаде в интернет без да ги позная и да му звънна че точно такива си търся и че искам да ги видя и тогава.............
        Боянски, ти си голЕм и страшИн и моЖ ги уплаши, ма аз, ку му звънна, после ко?

инак - с бордюрите се разбирам прекрасно - отликите са си единствени ииииии.... неповторими
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          Е как от де ... по стария изпитан начин! Чупят стъклото и зимат ток от запалката
          Бате как ток от запалката за електрожен (телоподаващо) бе колега това си иска голямо напрежение а не 12 волта. Виж това за горелката съм по-съгласен което каза колегата
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
            Бате как ток от запалката за електрожен (телоподаващо) бе колега това си иска голямо напрежение а не 12 волта. Виж това за горелката съм по-съгласен което каза колегата
            Ти па ... недей ме взима на сериозно, нал за т'ва те бутам с пръчката
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
              Ти па ... недей ме взима на сериозно, нал за т'ва те бутам с пръчката
              Някой трябва да гледа и иконките Сори
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                Боянски, ти си голЕм и страшИн и моЖ ги уплаши, ма аз, ку му звънна, после ко?

инак - с бордюрите се разбирам прекрасно - отликите са си единствени ииииии.... неповторими
                то да не ти се случва, ма ако не дай боже се наложи винаги можеш да разчиташ на помощ от публиката и обади се на приятел! смятам че ще се събереме стабилна група желаещи! може и некой лев да изкяриш ако билетчета късаш насаааааааааам народе насааааааааам мазни наркОмани гепят джанти! насааааааааааам! 2 лева шамар, 3 лева крошетоооооо, 5 лева шутаааааа, 8 лв в мъдитееееееееее! насааааааааааам
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

секретните болтове не спират никой има доста начини да се развият.аз като изгубих моя секрет ги развих като направих един квадрат от удължител за тресчотка направих го с ъглошлайфа и чупиш чопа на секрета което много лесно един чук на квадрата и е в болта и развиваш сега този мой инструмент става са сякакви секрети защото външния размер на повечето от тези болтове и един и същ.и си го пазя но съм аз:
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Представяте ли си да се прибирам кахър-кефлия от дискотека посред нощ и да го набарам с горелката пред блока?Познаите каде ще му я завра както гори усилена до краи.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Загубих си главата на секретните болтове и точно днес ходих да ги махат в една гумаджийница. С един чук и без никакви електрожени майстора ги измъкна всичките за около 5 минути, мойте бяха от най-простите, но според него няма секретен болт който да го спре.
                      Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Pilot Покажи съобщение
                        Загубих си главата на секретните болтове и точно днес ходих да ги махат в една гумаджийница. С един чук и без никакви електрожени майстора ги измъкна всичките за около 5 минути, мойте бяха от най-простите, но според него няма секретен болт който да го спре.
                        Абе,тя работата е като с външната врата у дома.Каквато и да сложиш,който е решил да влезе и знае как...няма спиране.Въпроса е,че секретните болтове колкото и да е,създават някаква пречка на крадците...поне няма всеки дришльо с гаечен ключ да си тръгне с твойте джанти.
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Pilot Покажи съобщение
                          именно и аз се занимавам с гуми продажба и сервиз и аз ще ти ги махна за 5мин.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Затова истината е в каското.
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

Comment

Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщение
                              Затова истината е в каското.
                              Това не е точно така!
                              По-нагоре имаше един пост в които пишеше:
                              Как ще докажеш че не си ги свалил ТИ????
                              Ако ще и дедо ти и баба ти да са в еди кое си дружество.
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

След като баунсър ни отрехна за каското ... не те оправя
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X